Vårforestillingen, sommeravslutningen, sommerkonserten eller vårkonserten - kjært barn har mange navn.

På grunn av den store publikumstilstrømningen til sommerkonsertene ved barnetrinnet på Skogn valgte vi å ha to forestillinger også i år. På den måten håpet elever og ansatte å nå flest mulig av foreldre og besteforeldre. Og vi er svært godt fornøy med oppmøtet.

Første forestilling var torsdag 8. juni på formiddagen og det var besteforeldrene som først fikk mulighet til å se elevene i aksjon. Mange var på plass en time føre forestillingene startet. På den måten sikret de seg både en god plass inne og parkering.

I år var tema Astrid Lindgren og Melodi Grand Prix. 1-4. klasse har fordypet seg i Astrid Lindgrens verden. Elevene sang de kjente sangene knyttet til Karlsson på Taket, Emil, Pippilotta Viktualia, Lotta og vi fikk se Emil i Snickarboden. Vi ble også bedre kjent med Astrid Lindgren og hennes liv før hun ble en kjent forfatter.

Mellomtrinnet hadde høyere glamourfaktor slik Melodi Grand Prix krever.

5.-trinnsjenter danser til Bobbysocks. Poengsummen til Norge på tavla er fra da Alexander Rybak vant suverent i 2009.

Torsdag kveld var kanskje den kvelden i Skognhallens 36 år lange historie med høyeste glamfaktor.

Elevene sang, spilte og danset til kjente og kjære sanger av blant annet Abba, Ketil Stokkan, Jahn Teigen, Stella Mwangi, Bobbysocks, Wig Wam og Alexander Rybak. Publikum sang med uoppfordret og vi som stod på scenen så at tekstene satt godt hos publikum.

7.-trinnsjenter med Only teardrops av Emmilie De Forest.

Til sist sang elevene «Det er sommeren som teller».

Alle på mellomtrinnet ved ønsker vårt hjemmepublikum en riktig god sommer.