Politiet opplyste klokka 14.10 mandag at det hadde skjedd en trafikkulykke i Verdal sentrum.

– En bil og en syklist er involvert, og skadeomfanget er uklart, meldte politiet.

Men kvinnen som ble kjørt ned, skal etter det Innherred.no erfarer ikke ha sittet på noen sykkel i sammenstøtet. Sykkelen som lå ødelagt like ved henne, skal ha stått parkert utenfor det gamle Domus-senteret.

Synlige spor etter ferden

På Minsaas plass ser Innherred.nos journalist kort tid etter ulykken en bil, med en eldre sjåfør (i midten av 80-årene) bak rattet, som har meid ned både et tre og flere benker på sin ferd inn på plassen. Kvinnen som ble påkjørt ligger skadet rett utenfor inngangen til det gamle Domus-senteret.

– Bilen kom i vill fart mot kjøreretningen i Johannes Bruns gate (enveiskjørt, journ.anm.) og kjørte tvers over Nordgata og inn mot Minsaas plass, forteller vitner som Innherred.no snakker med på stedet.

Den mannlige sjåføren har antakelig fått et illebefinnende. Han er tilsynelatende ikke skadet som følge av kollisjonen, men forvirret etter det som har skjedd. Skadeomfanget for den påkjørte kvinnen er uvisst, men ambulansepersonell kom etter hvert til stedet.

På veg hjem fra jobb

Den kvinnelige fotgjengeren, som var på veg hjem fra jobb, skal ha fått en kraftig smell i hodet i ulykken, får Innherred.no rede på en halv time senere.

– Hun var bevisst, og ble fraktet til sykehus, forteller politiets innsatsleder Petter Binde Bratberg til Innherred.no. Politiet gjorde tekniske undersøkelser etter ulykken før området ble ryddet.