Flere biler ble ripet opp i nærheten av Moan i april. Ett av tilfellene er nå oppklart, ifølge Trønder-Avisa.

Et overvåkningskamera fanget opp gjerningsmannen men han ripet opp bilen til Bodil Solberg Reinan utenfor Magneten. Med en skarp gjenstand laget mannen i 60-årene en stygg skade flere steder på bilen. Skadeverket til Solberg Reinan ble rundt 15.000 kroner.

Flere skadetilfeller

Mannen har ikke oppgitt noen grunn for hvorfor han gikk løs på bilen til Solberg Reinan.

Etterforskningsleder Tor Klevmo opplyser til Trønder-Avisa at mannen også er avhørt om en rekke andre skadetilfeller. Minst seks biler ble utsatt for hærverk i en periode på to måneder. Mannen som ble avslørt gjennom opptak fra videokameraet nekter imidlertid å ha befatning med hærverket på de andre bilene.

Disse ble ripet opp under mens Levanger spilte mot Hødd 24. april. Blant de som fikk bilen ødelagt var ordfører Robert Svarva. Han uttrykte overfor Innherred sin frustrasjon over det meningsløse hærverket: – Det er forferdelig unødvendig, og jeg legger ikke skjul på at jeg er irritert. Det virker så meningsløst.

Til konfliktråd

Den ene saken som nå er oppklart vil gå videre til jurist for vider behandling i konfliktrådet, med sikte på et økonomisk oppgjør, ifølge Trønder-Avisa.

Politiet kommer ikke til å etterforske de andre skadeverkene ytterligere, med mindre det ikke kommer nye opplysninger i saken.