Helt siden nyttår har Innherred hatt en fast spalte på baksiden, der utflyttere fra våre to kommuner har stilt opp til et kort intervju over telefon og fortalt litt om hva de driver med i dag, hva de savner fra hjemkommunen, noen gode minner og hvordan de holder seg oppdatert på det som skjer der de vokste opp.

Ulike spalter - utflyttere nå

For så vidt har vi hatt en liknende spalte helt fra i november i fjor, siden den i takt med årstiden het «Heim te jul» i begynnelsen.

Før det hadde vi en spalte med lokale ansikter som bor her i området, og deres syn på Levanger og Verdal, og den nye avisa.

Men utflyttere altså, det er det som gjelder nå, og hvis du har et navn på noen vi sikkert kan ta kontakt med og høre om vil stille opp, så sier vi veldig ja takk!

Foreslå - foreslå - foreslå

Er du usikker på om vedkommende har vært i spalten tidligere, må du ikke være redd for å foreslå. Vi holder kontroll på den slags. Om vi heller ikke husker helt sikkert, kan vi i hvert fall sjekke i arkivene våre.

Du trenger heller ikke være redd for å foreslå personer du ikke vet om vil stille opp eller ikke. Vi spør, og vil de ikke, så slipper de. Verre er det ikke, og vi sier ingenting om hvem som har foreslått dem heller hvis du sender det på epost eller til oss eller via Facebook-chaten (direktemeldingstjenesten på siden vår). Se her - og trykk send melding.

Epostadressen vår er: redaksjon@innherred.no