Den 27. november ble Sverre Toivo født på St. Olavs Hospital. Han veide 2460 gram og var 43 cm. lang. Stolte foreldre er Marte V. H. Nicolaysen (eks Verdal) og Rasmus Toivo Nicolaysen (eks Lofoten).

Den 27. november ble Sverre Toivo født på St. Olavs Hospital. Han veide 2460 gram og var 43 cm. lang. Stolte foreldre er Marte V. H. Nicolaysen (eks Verdal) og Rasmus Toivo Nicolaysen (eks Lofoten).

Kristina Moan og Bjørn Berg fikk en sønn ved Sykehuset Levanger 3. November klokka 05.26. Gutten veide 3.010 gram og målte 49 centimeter da han kom til verden. Han har nå fått navnet Adam.

Kristina Moan og Bjørn Berg fikk en sønn ved Sykehuset Levanger 3. November klokka 05.26. Gutten veide 3.010 gram og målte 49 centimeter da han kom til verden. Han har nå fått navnet Adam.

Siri Rønning Rangul og Joar Nilsen fra Skogn fikk en sønn på Sykehuset Levanger lørdag 26. november klokka 03.39. Gutten har fått navnet Johannes, og han veide 4005 gram, og var 53 centimeter lang da han ble født.

Siri Rønning Rangul og Joar Nilsen fra Skogn fikk en sønn på Sykehuset Levanger lørdag 26. november klokka 03.39. Gutten har fått navnet Johannes, og han veide 4005 gram, og var 53 centimeter lang da han ble født.

Wenche Moe Grendahl og Joachim Woxholt fra Skogn fikk ei datter på Sykehuset Levanger lørdag 26. november klokka 08.21. Jenta har fått navnet Oleah, og hun veide 3205 gram og var 48 centimeter lang da hun ble født. Storebror heter Leander, og er 2 år gammel.

Wenche Moe Grendahl og Joachim Woxholt fra Skogn fikk ei datter på Sykehuset Levanger lørdag 26. november klokka 08.21. Jenta har fått navnet Oleah, og hun veide 3205 gram og var 48 centimeter lang da hun ble født. Storebror heter Leander, og er 2 år gammel.

Eirik kom til verden på Sykehuset Levanger 20. oktober, 3825 g, 50 cm. Stolt storebror er Oliver, 6 år. Foreldre Tina Lillemark Johnsen (ex. Inderøy) og Frode Olsen, Levanger.

Eirik kom til verden på Sykehuset Levanger 20. oktober, 3825 g, 50 cm. Stolt storebror er Oliver, 6 år. Foreldre Tina Lillemark Johnsen (ex. Inderøy) og Frode Olsen, Levanger.

Idun Røssing og Lasse Rundhaug fikk en datter ved Sykehuset Levanger 3. november klokken 15.42. Jenta veide 2.845 gram og målte 47 centimeter da hun kom til verden. Hun har nå fått navnet Mia.

Idun Røssing og Lasse Rundhaug fikk en datter ved Sykehuset Levanger 3. november klokken 15.42. Jenta veide 2.845 gram og målte 47 centimeter da hun kom til verden. Hun har nå fått navnet Mia.

9. November kom lille Eili til verden på Levanger sykehus. Hun veide 3400 gram og var 48 cm lang. Stolte foreldre er Line Thingstad Storstad fra Verdal og Thomas Nyborg fra Røra.

9. November kom lille Eili til verden på Levanger sykehus. Hun veide 3400 gram og var 48 cm lang. Stolte foreldre er Line Thingstad Storstad fra Verdal og Thomas Nyborg fra Røra.

Torsdag 10.nov ble Maria og Erlend Laberget heldige foreldre, og Synnøve storesøster, til sjarmerende Olav.

Torsdag 10.nov ble Maria og Erlend Laberget heldige foreldre, og Synnøve storesøster, til sjarmerende Olav.

Charlotte Alstad og Eirik Tetlie fra Levanger ble foreldre til en jente på Sykehuset Levanger 18. november kl. 21.08. Jenta har fått navnet Mathea og veide 3685 gram og var 51 centimeter lang ved fødselen. Liam (9,5) og Leander (4) er søsken.

Charlotte Alstad og Eirik Tetlie fra Levanger ble foreldre til en jente på Sykehuset Levanger 18. november kl. 21.08. Jenta har fått navnet Mathea og veide 3685 gram og var 51 centimeter lang ved fødselen. Liam (9,5) og Leander (4) er søsken.

Magnhill Holan (tidligere Verdal) og Magne Olav Holan fra Sparbu ble foreldre til en jente på Sykehuset Levanger 16. november. Amalie var 4145 gram og 52 centimeter lang ved fødselen. Nikolai (3,5) har blitt storebror.

Magnhill Holan (tidligere Verdal) og Magne Olav Holan fra Sparbu ble foreldre til en jente på Sykehuset Levanger 16. november. Amalie var 4145 gram og 52 centimeter lang ved fødselen. Nikolai (3,5) har blitt storebror.

Mette Julnes og Daniel Osen fra Verdal ble foreldre til en jente på Sykehuset Levanger 20. november kl. 8.37. Jenta var 3785 gram og 50 centimeter lang ved fødselen. Andrea (10) er storesøster.

Mette Julnes og Daniel Osen fra Verdal ble foreldre til en jente på Sykehuset Levanger 20. november kl. 8.37. Jenta var 3785 gram og 50 centimeter lang ved fødselen. Andrea (10) er storesøster.

Roselyn Bunei Bjørgum og Arne Bjørgum fra Ekne ble foreldre til en gutt på Sykehuset Levanger 20. november klokka 7.57. Gutten veide 4295 gram og var 52 centimeter lang ved fødselen. Bendik (2) og Eskil Ola (4) er søsken.

Roselyn Bunei Bjørgum og Arne Bjørgum fra Ekne ble foreldre til en gutt på Sykehuset Levanger 20. november klokka 7.57. Gutten veide 4295 gram og var 52 centimeter lang ved fødselen. Bendik (2) og Eskil Ola (4) er søsken.

Ellinor kom til verden på Sykehuset Levanger 12. oktober klokken 11.14. Foreldre er Kristine Molde og Robert Vollan Austad.

Ellinor kom til verden på Sykehuset Levanger 12. oktober klokken 11.14. Foreldre er Kristine Molde og Robert Vollan Austad.

Inger Petina Skavdal og Ulf Tore Veium fra Verdal fikk en datter ved Sykehuset Levanger 4. november klokken 22.36. Jenta veide 4.145 gram og målte 53 centimeter på strømpelesten da hun kom til verden. Hun har nå fått navnet Pernille. (Foto: Tor J. Friberg)

Inger Petina Skavdal og Ulf Tore Veium fra Verdal fikk en datter ved Sykehuset Levanger 4. november klokken 22.36. Jenta veide 4.145 gram og målte 53 centimeter på strømpelesten da hun kom til verden. Hun har nå fått navnet Pernille. Foto: Tor J. Friberg

Maria og Lars Petter Persøy fra Skogn fikk en sønn ved Sykehuset Levanger 5. november klokken 05.42. Gutten veide 3.675 gram og målte 50 centimeter på strømpelesten. Han har fått navnet Emil Johannes, og blir lillebror til Kristian (15 år) og Elias Andre (2 år). (Foto: Tor J. Friberg)

Maria og Lars Petter Persøy fra Skogn fikk en sønn ved Sykehuset Levanger 5. november klokken 05.42. Gutten veide 3.675 gram og målte 50 centimeter på strømpelesten. Han har fått navnet Emil Johannes, og blir lillebror til Kristian (15 år) og Elias Andre (2 år). Foto: Tor J. Friberg

Magnhild Oust Torske og Dag-Eirik Sørmo fra Levanger fikk en sønn ved Sykehuset Levanger 7. november klokken 09.00. Gutten veide 4.240 gram og målte 53 centimeter på strømpelesten da han kom til verden. Han har nå fått navnet Lars, og blir lillebror til Magnus (8 år) og Eivind (5 år). (Foto: Tor J. Friberg)

Magnhild Oust Torske og Dag-Eirik Sørmo fra Levanger fikk en sønn ved Sykehuset Levanger 7. november klokken 09.00. Gutten veide 4.240 gram og målte 53 centimeter på strømpelesten da han kom til verden. Han har nå fått navnet Lars, og blir lillebror til Magnus (8 år) og Eivind (5 år). Foto: Tor J. Friberg

Karen Eline Sundmoen Krogh og Anders Almaas fra Levanger fikk en datter ved Sykehuset Levanger 8. november klokken 12.21. Jenta veide 3.520 gram og målte 50 centimeter på strømpelesten da hun kom til verden. (Foto: Tor J. Friberg)

Karen Eline Sundmoen Krogh og Anders Almaas fra Levanger fikk en datter ved Sykehuset Levanger 8. november klokken 12.21. Jenta veide 3.520 gram og målte 50 centimeter på strømpelesten da hun kom til verden. Foto: Tor J. Friberg

Kari Haugen Rønning og Eirik Rønning fra Skogn fikk en datter ved Sykehuset Levanger 7. november klokken 03.47. Jenta veide 4.655 gram og målte 53 centimeter på strømpelesten. Hun har nå fått navnet Ane, og blir lillesøster til Frida (5 år) og Mali (1,5 år). (Foto: Tor J. Friberg )

Kari Haugen Rønning og Eirik Rønning fra Skogn fikk en datter ved Sykehuset Levanger 7. november klokken 03.47. Jenta veide 4.655 gram og målte 53 centimeter på strømpelesten. Hun har nå fått navnet Ane, og blir lillesøster til Frida (5 år) og Mali (1,5 år). Foto: Tor J. Friberg

Nyfødte i november

Se bildegalleri av nyfødte ved Sykehuset Levanger i november.

Nyfødte i oktober

Nyfødte i september

Nyfødte i august

Nyfødte i juli

Se bildegalleri av nyfødte ved Sykehuset Levanger i juli og andre lokale verdensborgere.

Nyfødte i juni

Se bildegalleri av nyfødte ved Sykehuset Levanger i juni og andre nye lokale verdensborgere.

 

Nyfødte i mai

Se bildegalleri av nyfødte ved Sykehuset Levanger i mai og andre nye lokale verdensborgere.

Nyfødte i april

Se bildegalleri av nyfødte ved Sykehuset Levanger og andre nye lokale verdensborgere.

Nyfødte i mars

Se bildegalleri av nyfødte ved Sykehuset Levanger i mars.

 

Nyfødte i februar

Se bildegalleri av februarbarna født på Sykehuset Levanger i 2016.

Nyfødte i januar

Se bilder av nyfødte ved Sykehuset Levanger i februar.

 

Mer å lese på Innherred:
 
Kjære kommentarfeltbruker!

Vi ønsker dine argumenter og meninger velkommen. Vær saklig og vis omtanke, mange leser det du skriver. Gjør debatten til en bedre opplevelse for både andre og deg selv.

Les mer om våre regler her.
Leses nå
 

Blåser ut mot friluftlivskarakterer

Kommunens vurderinger av friluftlivsområder får flere til å stille kritiske spørsmål.

Velger politiet – forlater LHK

Janne Eklo har søkt Politihøgskolen. Kommer hun inn, fortsetter håndballkarrieren i en klubb i Oslo-området.

Innlegg

Brannmannskapet i Levanger støtter brannsjef Rigman Pents

De er uenig med sine kolleger i Verdal.

Vuku etablerer kvinnelag

Og i Vukuhallen finner du virkelig en definisjon på idrettsglede.

Ber om å få slippe kollisjon med verdalsrussen

Friidretten springer til skogs til våren.

Hærvolrennet blir rundløype

Grunnet snømangler går søndagens turrenn av stabelen som ei rundløype i Helgådal ILs løypenett.

Her er sommerens konge

Og andre sentrale roller i Spelet om heilag Olav

Nå måler de farten din på E6

Fra fredag må du passe farten i to tunneler i sør.

Kjørte i rus

Stanset av politiet natt til fredag.