For gjestene har Berit Langseth og Merete Sundal Skjesol vært kjente fjes i lang tid allerede, men fra nyttår rykker de opp et steg. Duoen overtar driften, blir franchisetakere og medeiere i aksjeselskapet til Jordbærpikene Levanger. Kafeen holder til på Magneten. Langsseth og Skjesol overtar roret etter ekteparet Katrine og Rune Elnan som på sin side starter eget spisested på Moan.

Litt spente, men mest fulle av forventninger og lyst til å ta fatt på nye oppgaver.

– Vi gleder oss. Det er artig å kunne ta et nytt steg, med noen andre utfordringer, forteller de nye driverne. Berit Langseth, som opprinnelig kommer fra Selbu, har jobbet ved kafeen helt siden den åpnet på Magneten i august 2012. Merete Sundal Skjesol er levangsbygg, men har bodd en tid i Trondheim, og kom flyttende tilbake til Levanger for et par år siden. Hun har jobbet for Jordbærpikene et års tid.

Noen stor forandring vil vi riktignok ikke se, selv om rollene omfordeles noe fra 2. januar. Konseptet er og blir det samme, slik vi kjenner det fra alle landets Jordbærpikene-steder over hele Norge. De nye sjefene tar også med seg samtlige ansatte. Kafeen har en stab som til sammen sysselsettes i seks årsverk. Omsetningen de siste åra har ligget på cirka ti millioner kroner.

– Målet er å fortsette den gode driften, forteller de to franchisetakerne nøkternt. Men legger likevel til:

– I hvert fall.

Og i det kulinariske sortimentet gjestene kan velge fra, forsikrer de også at de velkjente, godt mottatte brødene blir bakt og tilbudt på beste vis også i fortsettelsen. Med samme oppskrift som tidligere.