- Litt kijpt med en sånn start, men operasjonen gikk heldigvis fint. Jeg skal vært tilbake i trening før vi drar til La Mange i siste del av februar, mener den 188 centimeter høye spissen som ble hentet fra erkerival Ranheim.

Fulgte treningen

Stene scoret ikke mindre enn 64 mål for Ranheim, og var lagets suverene stoppscorer forrige sesong. Da scoret Robert hele 18 mål, og kan være goalgetteren LFK trenger etter at Benjamin Stokke og Bendik Bye forsvant til eliteklubber. Robert Stene ble menisk-operert på RBK-klinikken tirsdag, og fredag var han innom Levanger-treningen på Leva-Fro Arena.

- Jeg skal møte fysioterapeuten og få noen råd om opptreningen jeg starter på så fort som mulig, sier Robert, som fylte 34 år i forrige uke.

Han har tidligere spilt for Stavanger, Randaberg, Hønefoss, Freidig, Strindheim, Byåsen, Nidelv, Ranheim og Fredrikstad.

Etterspurt Wrele

-  Robert er en rutinert målgarantist, som har levert til de grader i OBOS-ligaen Han er ett godt oppspillspunkt og meget god i begge bokser. Lokal kjenning som passer veldig godt inn i hvordan vi spiller, sa LFK-trener Magnus Powell da overgangen var et faktum.

Det er foreløpig uklart om Andreas Wrele kommer til Levanger. Han trente med klubben fredag, men Raufoss-spilleren skal ha fått tilbud fra flere andre klubber. Svensken er tvillingbror til Joakim Wrele som LFK hentet fra Hødd.

PS: Levanger spiller sin første treningskamp mot Steinkjer på Guldbergaunet førstkommende lørdag. Siste treningskamp før seriestart 2. april er mot Ranheim i Abrahallen 26. mars, og LFK møter blant andre Strømmen i Spania 24. februar.