Lille Erik kom til verden den 27.02.2017, veide 3975g og målte 52cm. Foreldre: Lars Erik Stenersen og Marianne Ørsnes Fra Ekne. Født på St. Olavs hospital

Lille Erik kom til verden den 27.02.2017, veide 3975g og målte 52cm. Foreldre: Lars Erik Stenersen og Marianne Ørsnes Fra Ekne. Født på St. Olavs hospital

Helene Fagervik Holmen og Odd Bjørnar Eines fra Ytterøy fikk ei datter på sykehuset Levanger torsdag 23.02. Jenta var 3475g og 51cm lang da hun ble født. Stolt storebror er Ole Anders, snart 2 år.

Helene Fagervik Holmen og Odd Bjørnar Eines fra Ytterøy fikk ei datter på sykehuset Levanger torsdag 23.02. Jenta var 3475g og 51cm lang da hun ble født. Stolt storebror er Ole Anders, snart 2 år.

Anne Berit Bergsmo og Tore Bjørk fra Verdal fikk en datter på Sykehuset Levanger 24. februar kl. 01.48. Jenta veide 3530 gram og var 52 cm ved fødselen. Julius (13) og Didrik (2) er søsken.

Anne Berit Bergsmo og Tore Bjørk fra Verdal fikk en datter på Sykehuset Levanger 24. februar kl. 01.48. Jenta veide 3530 gram og var 52 cm ved fødselen. Julius (13) og Didrik (2) er søsken.

Cassandra Johnsen og Helge Lyngsnes fra Skogn fikk en sønn på Sykehuset Levanger 24. februar kl. 12.43. Mathias var 3470 gram og 50 cm lang ved fødselen. Noah (10) er storebror.

Cassandra Johnsen og Helge Lyngsnes fra Skogn fikk en sønn på Sykehuset Levanger 24. februar kl. 12.43. Mathias var 3470 gram og 50 cm lang ved fødselen. Noah (10) er storebror.

Maria og Jørgen Skogmo fra Levanger fikk en sønn på Sykehuset Levanger mandag 20. februar klokka 18.38. Gutten veide 3000 gram, og var 47 centimeter lang da han ble født. Storebror heter Froste, og er 3 1/2 år gammel.

Maria og Jørgen Skogmo fra Levanger fikk en sønn på Sykehuset Levanger mandag 20. februar klokka 18.38. Gutten veide 3000 gram, og var 47 centimeter lang da han ble født. Storebror heter Froste, og er 3 1/2 år gammel.

Gunnhild og John Steppling fra Inderøy fikk to sønner tirsdag 24. januar klokka 13.07 og klokka 13.09. Tvillingene ble født på Sykehuset Levanger. Alfred (t.v.) veide 1645 gram, og var 41 centimeter lang da han ble født. Axel, som kom til verden først av de to, veide 1225 gram, og var 39 centimeter lang ved fødselen.

Gunnhild og John Steppling fra Inderøy fikk to sønner tirsdag 24. januar klokka 13.07 og klokka 13.09. Tvillingene ble født på Sykehuset Levanger. Alfred (t.v.) veide 1645 gram, og var 41 centimeter lang da han ble født. Axel, som kom til verden først av de to, veide 1225 gram, og var 39 centimeter lang ved fødselen.

Tine K. Veimo og Kent Øystein Rise fra Skogn fikk ei datter på Sykehuset Levanger søndag 12. februar klokka 11.38. Jenta har fått navnet Anna-Sofie, og hun veide 3745 gram og var 48 centimeter lang da hun ble født. Storesøsken er Mattias på 11 år og Thea på 7 år.

Tine K. Veimo og Kent Øystein Rise fra Skogn fikk ei datter på Sykehuset Levanger søndag 12. februar klokka 11.38. Jenta har fått navnet Anna-Sofie, og hun veide 3745 gram og var 48 centimeter lang da hun ble født. Storesøsken er Mattias på 11 år og Thea på 7 år.

Tim og Anne Berit Gray fra Levanger fikk en sønn på Sykehuset Levanger søndag 19. februar klokka 01.45. Gutten har fått navnet Alexander Samuel, og han veide 3975 gram, og var 52 centimeter lang da han ble født. Storesøsken er Hannah som snart fyller 9 år, og Mikayla som er 4 år gammel.

Tim og Anne Berit Gray fra Levanger fikk en sønn på Sykehuset Levanger søndag 19. februar klokka 01.45. Gutten har fått navnet Alexander Samuel, og han veide 3975 gram, og var 52 centimeter lang da han ble født. Storesøsken er Hannah som snart fyller 9 år, og Mikayla som er 4 år gammel.

Rita Kirknes og Ivar Rødde fra Lånke fikk en sønn på Sykehuset Levanger fredag 17. februar klokka 18.34. Gutten har fått navnet Sondre, og han veide 3670 gram, og var 51 centimeter lang da han ble født. Storesøster heter Olea, og er 2 år gammel.

Rita Kirknes og Ivar Rødde fra Lånke fikk en sønn på Sykehuset Levanger fredag 17. februar klokka 18.34. Gutten har fått navnet Sondre, og han veide 3670 gram, og var 51 centimeter lang da han ble født. Storesøster heter Olea, og er 2 år gammel.

William Dahl ble født 2.februar på Sørlandet Sykehus Kristiansand, veide 3490 gram og var 52 centimeter lang ved fødselen. Stolte foreldre er Helene Dahl (Mandal) og Bjørnar Dahl (Verdal).

William Dahl ble født 2.februar på Sørlandet Sykehus Kristiansand, veide 3490 gram og var 52 centimeter lang ved fødselen. Stolte foreldre er Helene Dahl (Mandal) og Bjørnar Dahl (Verdal).

Anja Henrika Tronsmo og Paul Marius Landfald fra Verdal ble foreldre til en gutt på Sykehuset Levanger fredag 3. februar klokka 08.25 Johannes var 3140g og 49 cm da han kom til verden. Storesøsken er Viktoria 11 år og August Marius 2 år.

Anja Henrika Tronsmo og Paul Marius Landfald fra Verdal ble foreldre til en gutt på Sykehuset Levanger fredag 3. februar klokka 08.25 Johannes var 3140g og 49 cm da han kom til verden. Storesøsken er Viktoria 11 år og August Marius 2 år.

May Eva Sundli og Kristian Klepp fra Steinkjer fikk ei datter på Sykehuset Levanger 10. februar klokka 22.16. Jenta, som skal hete Lise Sofie, veide 3615 gram og var 52 centimeter lang ved fødsel. Mia Martine, som er 3 år, er storesøster. (Foto: Marte Skjesol)

May Eva Sundli og Kristian Klepp fra Steinkjer fikk ei datter på Sykehuset Levanger 10. februar klokka 22.16. Jenta, som skal hete Lise Sofie, veide 3615 gram og var 52 centimeter lang ved fødsel. Mia Martine, som er 3 år, er storesøster. Foto: Marte Skjesol

Eirin Salthammer og Kristian Rekstad fra Levanger fikk en sønn på Sykehuset Levanger 10. februar klokka 21.23. Gutten veide 3775 gram og var 53 centimeter lang ved fødsel. (Foto: Marte Skjesol)

Eirin Salthammer og Kristian Rekstad fra Levanger fikk en sønn på Sykehuset Levanger 10. februar klokka 21.23. Gutten veide 3775 gram og var 53 centimeter lang ved fødsel. Foto: Marte Skjesol

Siv Leppänen og Kent Granlund fra Verdal fikk ei datter på Sykehuset Levanger 11. februar. Jenta, som skal hete Tuva, veide 3925 gram og var 50 centimeter lang ved fødsel. Lukas (8) er storebror. (Foto: Marte Skjesol)

Siv Leppänen og Kent Granlund fra Verdal fikk ei datter på Sykehuset Levanger 11. februar. Jenta, som skal hete Tuva, veide 3925 gram og var 50 centimeter lang ved fødsel. Lukas (8) er storebror. Foto: Marte Skjesol

Viktorig Bialiaga og Mihail Gorbachev fra Stjørdal fikk en sønn på Sykehuset Levanger 11. februar klokka 7.43. Gutten, som skal hete Julian, veide 4400 gram og var 54 centimeter lang ved fødsel. Elisabeth (3) er storesøster. (Foto: Marte Skjesol)

Viktorig Bialiaga og Mihail Gorbachev fra Stjørdal fikk en sønn på Sykehuset Levanger 11. februar klokka 7.43. Gutten, som skal hete Julian, veide 4400 gram og var 54 centimeter lang ved fødsel. Elisabeth (3) er storesøster. Foto: Marte Skjesol

Veronica Bragstad og Kristian Eiternes fra Steinkjer ble foreldre til en jente på Sykehuset Levanger 6. februar. Celina Nicoline veide 3350 gram og var 50 centimeter ved fødselen. Leah Angelica (5) og Leah Mari (5) er søsken.

Veronica Bragstad og Kristian Eiternes fra Steinkjer ble foreldre til en jente på Sykehuset Levanger 6. februar. Celina Nicoline veide 3350 gram og var 50 centimeter ved fødselen. Leah Angelica (5) og Leah Mari (5) er søsken.

Sara Bruheim Ingebrigtsen og Ørjan Hilmo Øverås fra Verdal fikk en sønn på Sykehuset Levanger 3. februar. Mikkel strakk seg nøyaktig en halvmeter på strømpelesten like etter fødselen og veide 3730 gram. Filip (17 måneder) er stolt storebror.

Sara Bruheim Ingebrigtsen og Ørjan Hilmo Øverås fra Verdal fikk en sønn på Sykehuset Levanger 3. februar. Mikkel strakk seg nøyaktig en halvmeter på strømpelesten like etter fødselen og veide 3730 gram. Filip (17 måneder) er stolt storebror.

Åsta Salthammer og Håkon Musum fra Verdal ble foreldre til en gutt på Sykehuset Levanger fredag 3. februar klokka 21.23. Den store gutten målte akkurat 50 centimeter like etter at han kom til verden, og fødselsvekten er notert til 3385 gram.

Åsta Salthammer og Håkon Musum fra Verdal ble foreldre til en gutt på Sykehuset Levanger fredag 3. februar klokka 21.23. Den store gutten målte akkurat 50 centimeter like etter at han kom til verden, og fødselsvekten er notert til 3385 gram.

Ekne-paret Stine og Martin Langås fikk en datter på Sykehuset i Levanger 5. februar. Thea veide 3535 gram og var 52 centimeter lang ved fødselen. Stolte storesøstre er Ida (4,5) og Maja (3).

Ekne-paret Stine og Martin Langås fikk en datter på Sykehuset i Levanger 5. februar. Thea veide 3535 gram og var 52 centimeter lang ved fødselen. Stolte storesøstre er Ida (4,5) og Maja (3).

Nyfødte i februar

Se bildegalleri av nyfødte ved Sykehuset Levanger i februar.

Nyfødte i januar

Se bildegalleri av nyfødte ved Sykehuset Levanger i januar.

 

Nyfødte i desember

Se bildegalleri av nyfødte ved Sykehuset Levanger i desember.

Nyfødte i november

Se bildegalleri av nyfødte ved Sykehuset Levanger i november.

Nyfødte i oktober

Se bildegalleri av nyfødte ved Sykehuset Levanger i oktober.

Nyfødte i september

Se bildegalleri av nyfødte ved Sykehuset Levanger i september.

 

Mer å lese på Innherred:
 
Kjære kommentarfeltbruker!

Vi ønsker dine argumenter og meninger velkommen. Vær saklig og vis omtanke, mange leser det du skriver. Gjør debatten til en bedre opplevelse for både andre og deg selv.

Les mer om våre regler her.
Leses nå
 

Innherred-skoler skal hoppe for harde livet

Tirsdag 2. mai går startskuddet for Nasjonalforeningen for folkehelsens store hoppetaukonkurranse, der åtte barneskoler på Innherred er med.

Refleksjon

Tanker om mine medsøstre

Reem skriver om kvinner som krever sine rettigheter og gjør opprør.

Ti år med Statement - nå med nytt sted og nye aktiviteter

Ungdomsskoleelevene i Verdal samles i år i Vukuhallen dagen før dagen - til usedvanlig mye moro.

Fyller Skognhallen med rodeo-okser, laser tag og 3D-twister

Håper å doble fjorårets besøkstall på arrangementet «The Happening».

Åpner diger bruktbutikk i Verdal

NLM Gjenbruk flytter fra Røra og åpner i nye lokaler i Verdal.

Erfaringer fra Verdal ble tatt opp i Stortingets spørretime

Innleid arbeidskraft var sentralt tema i ordvekslingen.

Dagens leder

Virkeligheten blir opplevd forskjellig

Svekkelse av arbeidstakernes rettigheter er spørsmål vi vil høre mye om framover.

Gammelordføreren trår til på nytt

Odd Thraning er en del av supportergjengen fra Stallions som torsdag deltar på dugnaden på nybanen på Moan.

Fort gjort å forhandle kommunelønn

Enighet i kommuneoppgjøret etter én time med lønnsforhandlinger.

Bød inn på kaffeslabberas etter cupavansement

Håkon Lyngsmo syntes det måtte være såpass da Verdal avanserte til andre runde.