Vuku Pensjonistlag er en aktiv gruppe pensjonister. De teller hele 111 medlemmer, ifølge årsmeldingen for 2016. Aktivitetene er mange, og vi nevner i fleng: den årlige basaren, salg av middag på 17.mai, pinseaften-samling, St.Hansaften samling hos Ingebjørg og Bjørn Ivar Gomo, lesegruppesamling med besøk fra den kulturelle spaserstokken og førjulsbesøk til Vuku Bo- og Helsetun.

På Vukudåggån stilte laget opp som vaffelstekere og med utstilling. Ellers går kafeen på klubbhuset godt, og de som blir valgt som kafeverter er svært pliktoppfyllende.

Ytterøy-tur

Fjorårets ene tur gikk til Ytterøya med Brustad Busstrafikk som stilte med guide. Turen ble både trivelig og lærerik, og deltakerne fikk ypperlig omvisning og for ikke å snakke om god mat i Gårdstunet og senere på Rampa.

–Det var mange barn med nye skor og fine klede og sangglede som kom dette året og. Det er så trivelig å se gleden hos de små finnes enda, i disse velstandstider, skriver laget i årsmeldingen.

Basar på gang

Godt inn i det nye året er laget i full gang med nye aktiviteter. I april er det basar i Vuku kirkestue, og det er erfaringsmessig en god inntektskilde.

Den avtroppende sekretæren, Synnøve Haugnes, kan fortelle at basargruppa har mottatt raust med gaver som skal brukes til premier. Mange av med-lemmene bidrar med flott strikke- og håndarbeids-produkter.

–Fra fjorårets basar er det gitt 15.000 kroner til Vuku skolemusikk og like stor sum er gitt til Sosialrommet til Vuku idrettslag.

Fra i år vil tildelinger av overskudd fra basaren bli bestemt etter søknader om tilskudd. Det er styret og basargruppa som da vil avgjøre hvem som får innvilget søknad.

Nytt styre

Det nye styret som er valgt for 2017 består av leder Bjørn Aarstad (gjenvalgt), nestleder Ingrid Oldren, styremedlem Møyfrid Nessemo (ny), Jorid Elnes (ny), styremedlem Bjørn Ivar Gomo, kasserer Reidar Thomassen og sekretær Thor Bertil Granum (ny). Aktivitetsleder er Liv Walberg og styremedlem er Jørgen Thome.