Her er Vinne sanitetslag sin årsmelding:

Vinne sanitetslag har i 2016 hatt nok et aktivt og spennende år med mange arrangement, møter, turer og oppgaver.

Det er arrangert 2 store basarer med mange flotte gevinster. Arbeidskomiteen har gjort en kjempejobb med å ta ansvar for basargevinstene, og det er vist stor kreativitet.

Vinne Sanitetslag har 56 medlemmer og 11 støttemedlemmer i 2016. Vinne Sanitetslag har mange aktive medlemmer, men styret ønsker enda flere medlemmer som er aktive.

På julemøte, møtte Mai Britt Larsen med pianoelever for å underholde. I februar ble det avholdt årsmøte hvor vi tok opp ulike saker som er viktige for laget. På marsmøtet hadde vi besøk av June Vatne som orienterte om Utstyrsbua i Verdal. Marie (Molla) Buran ble på møtet i mars utnevnt til æresmedlem. Vi fikk også presentert de nye sangbøkene laget har anskaffet.

Ness Sanitetslag var invitert på aprilmøte, hvor også fylkessekretær Undis Westerhus deltok. Hun holdt et stort innlegg om temaet verving. Mia Larsen Sveberg fra UKM (ungdommens kulturmønstring) deltok med sang og underholdning. Dessuten var Miljøteamet ved Verdal ungdomsskole invitert for å fortelle om ulike rusfrie tiltak rettet mot ungdommene fra 8.-10. klasse ved skolen. Arrangementet kalles Statement.

Vårbasaren ble avholdt i mai hvor over 50 personer møtte opp. Aksnesan underholdt med fin trekkspillmusikk. På junimøtet var May Britt Slapgaard Larsen invitert og hun hadde med seg 7 elever fra kulturskolen som ga oss mange fine opplevelser.

I juni ble det også arrangert sommertreff for beboerne på helsetunene i Verdal kommune. Juniorspellmannslaget med Geir Egil og Einar Olav Larsen i spissen underholdt.

På septembermøtet fortalte sekretær Toril Skogaker Holm om opprettelsen av Bollgaarden andelslandbruk.

Værdalsveitjan var invitert til medlemsmøtet i oktober for å fortelle om tiltaket som har som motto: «Spring med et smil». I november var Aud Høyem Andersen å fortalte om Nepal.

Adventsbasaren gikk av stabelen den 7. desember. Skolemusikken var invitert, sammen med noen drillpiker. Det ble mye sang, dans og musikk. Leder og nestleder deltok på fylkesårsmøtet på Steinkjer.

Vi serverte kaffe ved Vuku Bo og helsetun og Verdal Bo og helsetun. Kirkegårdskaffe i mai og kaffe ved Vinne kirke på Alle helgens søndagen.

Det er også servert skolefrokost på Vinne skole både vår og høst og skolelunsjen for 1.-klassingene.

Vi deltok på Sanitetens uke som ble avholdt på Fossheim. Mellom 40 og 50 innvandrere møtte opp og det ble en trivelig kveld.

Det er gitt pengegaver til Kvinnehelsefondet. Psykisk helse, Meråker Kurbad, Værdals veitjan, Skolemusikken, Statement. I samarbeid med sokneråd ble det gitt blomster til jul.

Styret og komiteene 2017: Ingvild Gregersen Myhre (leder), Mari Anne Alstad (nestleder), Toril Skogaker Holm (sekretær), Anne K. Røstad (kasserer), Sissel Letnes (styremedlem) og varamedlemmer Bente Balgaard og Evelyn Stene.