Tore Evald Hokstad fra Levanger har registrert selskapet Boligtakst og Bygghjelp AS i Foretaksregisteret 18. april. Selskapet har en startkapital på 30.000 kroner, og Hokstad er styreleder. Selskapet skal tilby boligtaksering og konsulenthjelp ved boligbygging.

Tore Evald Hokstad har etablert et eget byggtakstfirma (Arkivfoto). Foto: Marte Skjesol

og nettbutikken Bua Dekor DA på Ytterøy har endret forretningsadresse fra Bergsøra til Midtbygda 87 på Ytterøy. Endringen ble registrert i Foretaksregisteret 19. april.

Samvirkeforetaket Haugan-Gevik Maskinlag SA på Ekne er slettet fra Foretaksregisteret fra 18. april. Selskapet ble oppløst i juli i fjor, og Jon Magne Eidem fra Ekne var leder for avviklingsstyret.

Simen Renden Strandholmen er daglig leder og styreleder i det nyetablerte aksjeselskapet Trøndelag Byggtjenester AS i Levanger. Selskapet er registrert i Kvilstadvegen i Levanger, og skal drive tømrervirksomhet med nybygg og restaurering av bygg. Selskapet ble registrert i Foretaksregisteret 19. april og har en startkapital på 30.000 kroner.

Hanskemakergården borettslag i Verdal har endret styret. Tor Åge Løvstad er leder, og får med seg Tore Dagfinn Woll og Elin Walseth som styremedlemmer. Aud Karin Nevermo, Arne H. Johansen og Ellinor Alice Øien Frøseth er varamedlemmer.

Samvirkeforetaket Helgådal Montessori SA i Verdal har endret styresammensetningen. Fiona Leigh Gratton er stadig styreleder, og har Ingrid Marie Elnes som nestleder. Torill Margareth Storholmen, Tone Skrove Haugan og Trond Karsten Varslot er styremedlemmer og Lisbet Haldorsen Haugan, Kjell Gunnar Ottermo og Svein Eggen er varamedlemmer. Endringen ble registrert i Foretaksregisteret 20. april. Selskapet jobber med å etablere en egen grunnskole med Montessori-pedagogikk i samsvar med Friskoleloven. Planene ble etablert da Verdal kommune startet å utrede skolestrukturen, og skoleforeldre i distriktet ville etablere en egen grendeskole i frykt for å miste skoletilbudet i lokalmiljøet. Selskapet ble etablert i januar i år, etter at nær 50 deltakere møtte på stiftelsesmøtet for Helgådal Montessori.