Lærerduoen har stiftet selskapet «Mattemaur DA», hvor formålet er å drive utvikling og salg av pedagogiske spill. Daglig leder er Rita Helene Aarø, mens Toril Strømmen er styreleder. Med seg i styret har de Svend Arne Strømmen og Jon Asle Tronstad.

For to år siden mottok Aarø og Strømmen NTNUs realfagspris for deres evne til å styrke realfagene i skolen. Grunnlaget la de i undervisningen ved Halsan skole.

Prisvinnerne ble hedret for sin evne til å bringe praktisk matematikk inn i klasserommet hvor de tar med seg elevene på en mattereise som stimulerer kunnskapslysten.

- Vi legger bort læreboka for en stund, og lærer med språk og hender. Ideen er å nå målene i læreplanen gjennom andre veier. Bøkene fungerer i stedet som et supplement, uttalte de. For når tall og beregninger blir mer enn teori, når det blir litt action, da blir det straks også artigere.

I april i år fikk de stipend fra Innovasjon Norge for sin gode forretningsplan for «Mattemaur», et stipend som gir kostnadsfritt inkubatoropphold i inntil ett år for videreutvikling av bedriften.