Antakelig en gang mellom klokken 22 mandag kveld og tidlig tirsdag morgen, har noen tatt seg inn på området til Motor Trade i Verdal, der de har tatt av alle hjulene på en helt ny Mercedes GLK. Bilen stod parkert på baksiden av bilforhandleren, men likevel ikke helt ute av syne fra eksempelvis Havnevegen.

Kan ha fått skader

Daglig leder Jon Arne Sand vet ikke helt konkret verdien på hjulsettet som stod på bilen, men billig er det ikke.

– Det er jo en helt ny bil, så vi snakker flere titusener kroner i hvert fall, sier han.

Og verdien på selve dekkene og felgene er en ting. At bilen trolig har fått skader i forbindelse med tyveriet er noe annet.

– Den står og hviler på en kuppelstein under dørene på passasjersiden, og er så dårlig støttet opp at den tar nedi flere andre steder. Det må vi se på etter hvert, sier Jon Arne Sand.

Muligens målrettet

Politiet skal etter planen gjøre åstedsundersøkelse tirsdag formiddag. På morgenkvisten har den daglige lederen vært i kontakt med forsikringsselskapet If. Noen formening om hvem som har utført tyveriet har verken han eller politiet. Men det virker som et noe målrettet tyveri.

– Dette er en suv, og det er ikke slik at felger og dekk uten videre kan brukes på andre biler, sier han.

Har du sett noe i løpet av natten, er både Motor Trade og politiet interessert i tips. Motor Trade har på sin Facebook-side utlovet dusør.

DAGLIG LEDER: Jon Arne Sand. Arkivfoto.