- Salget var kjempegodt på åpningsdagen, hvor det var svært mye folk. Også torsdag var det god handel, selv med dårligere vær. Besøket har vært veldig godt i år, og utviklingen har vært god, sier leder i arrangørforeningen Levanger Handelsstands Forening.

I år har det vært 70 boder på sommermartnan, noe som er en økning på ti boder fra i fjor. I tilelgg er martnasområdet flyttet på for å gi plass til nye salgstelt. Organiseringen har også gått svært bra, og Hattrem skryter av Svein Kvarving, som er daglig leder i Levanger Næringsforum og organiserer sommermartnan.

Kjempedebut

- Svein har gjort en kjempejobb i sitt første år i jobben og har stått på under hele martnan. Alt har fungert veldig godt, og alt har klaffet, unntatt værgudene til tider, sier Hattrem.

Martnasarrangørene har ingen offisiell telling på hvor mange som har vært innom martnan i løpet av de tre første dagene inn mot lørdag, men de baserer seg ofte på besøket ved Hugos Tivoli.

- De har hatt et svært godt besøk, noe som trolig betyr at vi også har økt besøket på martnan i år. Vi har også opplevd at gågata har hatt en stor oppsving i lokalbutikkene, sier Hattrem.

Klare til fest

Fredag kveld blir det torgdans på martnasområdet, før selveste Hellbillies er et av trekkplastrene på lørdagens torgfest.

- Det er arrangement i regi av Levanger Vel, og vi håper på mye folk og enda mer god stemning. Det er herlig å se at så mange personer jobber sammen for å få til martnan og torgfestene, sier Hattrem.