– Jeg føler at avisa direkte trakasserer Arne. Den måten Innherred har drevet fram saken på er ren mobbing og personforfølgelse, sier lokallagslederen i Levanger Frp.

Larsen undrer seg over hvorfor lokalavisa ikke behandler alle parti og lokalpolitikere på samme måte.

– Jeg går ut i fra at dere vil gjøre det samme mot andre lokalpolitikere som legger ut noe på Facebook. Jeg har flere eksempler på kontroversielle uttalelser uten at jeg vil gå i detalj på dette.

Jørstad hadde søndag formiddag ikke rukket å prate med Leonhardsen personlig.

– Jeg skal ta meg en telefon til ham nå. Vi må jo støtte ham i tiden her.

Hun understreker samtidig at Levanger Frp ikke stiller seg bak hans uttalelser på Facebook.

– Vi tar avstand fra hans uttalelser og gjør oss ikke kjent av det i det hele tatt. Ordbruken blir helt feil. Det skulle han aldri ha gjort. Men Arne er jo ikke en slik person som han blir framstilt som i avisa, mener Jørstad.

Hvordan bør lokallaget og partiet håndtere denne saken i ettertid?

– Jeg kan ikke si noe om prosessen videre annet enn at jeg henviser til nestleder i fylkeslaget Hafstad. Men dette er naturligvis en sak for arbeidsutvalget.

Jørstad skulle ønsket at lokalavisa ble bede til å dekke positive saker frontet av Frp.

– Min mening er at dere ikke er noe særlig flink til å dekke Frp lokalt. Det kan jeg skrive under på. Da vi hadde besøk av landsbruksministeren for fjorten dager siden kunne dere ikke prioritere å sende en journalist til Ekne fordi dere var opptatt med en annen sak på Verdal. Det sto bare en liten notis i avisa i etterkant av møtet. Og dette var ikke første gang, slår hun fast.