Lørdag møtte Verdals seniorlag i fotball Rørvik til dyst på Coop Arena, i et oppgjør hvor Verdal hadde mye å revansjere - både vårsesongens 1-3-tap for Rørvik, og forrige helgs 1-4-nederlag for Stjørdals-Blink.

Tabbemål ganger to

Men revansjen skulle utebli. Etter bare sju minutter spilt sendte Erik Fjærli rørvikingene i ledelsen etter en stygg tabbe i Verdals bakre rekker. 0-1 sto seg til pause, men andre omgang skulle begynne enda værre enn den første. Bare to minutter etter hvilen scoret Rørvik igjen - nok en gang etter svært gavmildt forsvarsspill fra hjemmelaget.

Satte utespiller i målet

Verdal slet med å skape sjanser denne lørdag ettermiddagen, men etter 52 minutter kom Amir Habibi alene gjennom med keeper, og derifra gjorde han ingen feil. Etter reduseringen fortsatte Verdal å trykke på mot et bortelag som forsvarte seg med nebb og klør. Da klokka passerte en time spilt måtte Rørviks keeper kaste inn håndkleet etter en stygg smell, og uten en andrekeeper på benken måtte en utespiller stå i mål resten av kampen. Tomas Rauø (20) tok på seg oppgaven som målvakt den siste halvtimen, uten at Verdal klarte å overliste han. Selv fortalte han til avisa at han aldri hadde stått i mål før, bortsett fra på håndballbanen.

Taper terreng til teten

Med null poeng mot Rørvik henger Verdal etter Stjørdals-Blink, Steinkjer og Tynset i toppsjiktet, som før rundens resultater var henholdsvis 10, 7 og 6 poeng foran verdalingene. Trener Trond Viggo Toresen var naturligvis ikke fornøyd etter sesongens andre tap mot bunnlaget fra Namdalen.

– Vi gjør ingen stor kamp i dag, dessverre, sukket han etter kampslutt.

– Vi gir bort to mål, og selv om guttene jobber bra og prøver hardt gjennom hele kampen klarer vi ikke å skape nok sjanser. I dag lykkes vi rett og slett ikke.

– Ett poeng på de siste tre kampene. Hva skal dere gjøre for å snu trenden?

– Vi kan ikke grave oss ned, så vi skal fortsette å ha trua og jobbe videre, svarer han.