Lokalavisa møter Robert Keim-Varslot og Brynjar Farstad foran det mye omtalte Radmann-bygget tirsdag ettermiddag. De har stiftet Støra Eiendom AS, som er navnet på selskapet som står bak de nye byggeplanene på tomta.

– Tegningene er nå ferdige, men vi mangler fortsatt byggetillatelsen. Vi har heller ikke prisene helt klare enda. Vi regner imidlertid med at dette vil være i orden om få uker, og vi ser for oss markedsføring og salgsstart innen midten av juni. Alle er jo interessert i å få dette prosjektet realisert så snart som mulig. Vi har allerede ei liste over potensielle kjøpere, forteller Farstad, som er daglig leder i Stiklestad Eiendom AS.

Sørvendte leiligheter

I alt vil det bli 15 sørvendte leiligheter med innglassede balkonger i det nye bygget like ved Suuljordet. I tillegg til heis blir det parkeringsplass i kjelleren, og første etasje er satt av til næringsvirksomhet. Hver leilighet får også en sportsbod på rundt fem kvadratmeter i underetasjen.

– Fra andre, tredje og fjerde etasje blir det flott utsikt, og dette bør være ei attraktiv tomt. Det kan ikke bli mer sentralt. Her er det jo gangveg til det meste. Til dagligvarebutikk, til servicetorget til kommunen og kinoen, til Minsaas plass og til elvepromenaden. Et annet poeng med dette prosjektet, er at her er hele området rundt deg bygd ut. Det kommer ikke noen andre og bygger foran deg. Du vet at det blir sånn, poengterer Farstad og legger til at det er et bra marked for leiligheter i Verdal. På Reinsholm er alle leilighetene nå solgt, og på Stekket er det kun 10 av 43 som ikke er det.

Fra 50-89 kvadratmeter

Leilighetene i Suljordet Boligpark vil variere i størrelse fra 2-roms på litt over 50 kvadrat, til en 4-roms på 89 kvadratmeter mot sør-vest. Ni av leilighetene vil være 3-roms på 75 kvadrat.

– Med næring og kontorer i første etasje får vi løftet boligdelen litt opp i høyden. Med glass i balkongene kan du bruke stua hele året, sier Keim-Varslot.

– Når starter byggingen?

– Som sagt så starter vi salget på juni, og vi håper at alt skal være klart like over sommerferien. Med fem-seks kjøpere i boks, så setter vi i gang.