Staup Helsehus er under utbygging på Staup, og de første brukerne skal tas inn i november før det blir full drift fra nyttår. Innen den tid skal Levanger kommune ansette en bråte nye stillinger for å fylle helsehuset med alle sine tiltenkte funksjoner under samme tak. Det betyr behov for alt fra leger til fysioterapeuter og ergoterapeuter, samt vernepleiere, fagarbeidere og sykepleiere samt andre fagpersoner, servicearbeidere og kjøkkenpersonell.

14 søkere på fem dager

I tillegg søker kommunen etter sykepleiere til Innherred Interkommunale legevakt, som flytter fra sykehuset og inn i det kommende kombinasjonsbygget på sykehusområdet i mars neste år. Ansettelsen skjer via kommunen, og stillingene knyttes til både legevakta og helsehuset. Totalt utlyser kommunen nå 50 nye helsejobber, og det spesielle er at alle stillinger er heltidsjobber.

- For alle stillingene er det heltidskulturen som skal fremmes, slik at det er hele stillinger for alle, heter det i stillingsutlysningen, som ble lagt ut fredag. Siden har det allerede kommet 14 søknader, ifølge kommunens rekrutteringsside på Internett. Søknadsfristen går ut først 29. august.

40 døgnplasser

På helsehuset skal det bemannes for å betjene 40 døgnplasser innen rehabilitering, korttidsbehandling og lindring, samt kommunale akutte døgnplasser og forsterket avdeling for personer med demens.

For å få arbeidsplanen til å gå opp med turnus for utelukkende heltidsstillinger, legges det opp til årsturnus med minimum toskiftsordning for alle stillinger.