- Fint med en avkobling, var omkvedet blant spillerne i Torsbustaden.

Fotball fikk være fotball - nå handlet det om å gjøre noe helt annet, og etter restitusjon var dagen satt av til velferdstiltak: Tre døgn før den femte serierunden var det geværskyting og pølsegrilling.

Garvet jeger

Hele troppen var på plass på det flotte anlegget til Levanger jeger og fisk, og der fikk de boltre seg og skyte - helt fritt for prestasjonsangst. Onsdagskvelden var det ingen av LFK-spillerne som traff der de skulle, men på skytebanen gikk det bedre for de fleste.

- Jo Sondre er en rutinert viltjeger, og er klar favoritt her, meldte trener Magnus Powell, før meldingene haglet da rennbyggen puttet ammunisjon i børsa.

Fersk storscorer

Toppscoreren svidde to kjempesjanser mot Stjørdals-Blink, og trengte litt tid før han var skikkelig innskutt i kveld også. På banen like ved, sto rekkekamerat og toppscorer-kollega Bendik Bye:

- Dette har jeg prøvd bare en gang tidligere, og jeg er for nybegynner å regne, meldte Bendik.

Hopen tilbake

Da hadde Adria Mateo Lopez imponert veteranene i Levanger Jeger og Fisk med fire fulltreffere av fem mulige, alle like velplasserte som perlen han skjøt hjemme mot Brann i fjor.

- Jeg startet med to treff, og er fornøyd med det, sa Ørjan Hopen, sogndølen som forhåpentligvis er kampklar for LFK mot Mjøndalen søndag.

P.S.: Verken Ørjan eller noen av aktørene fra Blink-banen ble sendt ut på strafferunder i Torsbustaden.