Inntrøndelag tingrett har åpnet konkurs i boet til Brannsikring Midt-Norge AS (Levanger). Selskapet ble konkursregistrert 27. juni, og Fredric Storhaug Røvik står både som styreleder og daglig leder.

Hørselshjelp AS i Levanger er erklært tvangsoppløst av Inntrøndelag tingrett. Konkursregistreringen ble notert den 29.6. Martin Sørnes var styreleder og daglig leder.

Inn på Tunet Innherred SA, på Skogn, er meldt oppløst. Jostein Trøite er leder for avviklingsstyret.

Linjepartner vest AS kommer til Levanger. Selskapet endrer forretningsadresse fra Jølster kommune til Moafjæra. Det ble registrert den 30. juni.

Enkeltmannsforetaket Norsk bygningspleie ved Snorre Johnsen er registrert slettet. Forretningsadressen lå i Sjømarka i Levanger.

Jørgen Pedersen har opprettet aksjeselskapet Peders1 eiendom AS, med en egenkapital på 30 000 kroner og adresse på Skogn. Formålet med selskapet er å drive med kjøp, utleie og drift av eiendom.

Roze carcare & detailing AS er tvangsoppløst av tingretten. Selskapet holdt til i Gamle Kongeveg i Levanger, etter å ha startet opp i Havnevegen. Zabastian Lars Rasmus Jonsson var daglig leder og styreleder.

Sørmo auto AS i Odins veg i Levanger er også tvangsoppløst. Bjørn Arild Sørmo var daglig leder. Selskapet ble opprettet i 2014.

Deera Verdal AS har fått ny daglig leder. Ole Martin Michelsen har tatt over etter Abdul Shakoor.

Erik Svartås har opprettet enkeltmannsforetaket Deerafisk (Verdal). Formålet er innkjøp og videresalg av nordiske husholdningsvarer.

Shelfco Norway 13–17 AS har endret navn til Kalkkaia AS (Hamnevegen i Verdal er adr.)

Det er to nyregistrerte borettslag i Verdal: Leklem borettslag og Svedjanvegen borettslag.

Norfrakalk AS (Verdal) gjør styreendringer: Sten Solum blir leder og Hannu Olavi Hautala blir nestleder.

Proneo gjør også endringer i styret, hvor Reidar Bye går inn som leder.