Du blir ikke rik av å spille på at Arbeiderpartiet fortsetter med ordførerposisjonen i Levanger og Verdal. Spilleselskapet Betsson har imidlertid satt odds på ordførerduellen i 339 kommuner landet over, og det finnes sågar enda større favoritter i Nord-Trøndelag enn de to i Innherreds nedslagsfelt.

– Per Helge Johansen (Sp) i Leka er den aller største favoritten. Med 1,01 i odds er det ingen tvil om at han blir ordfører også de neste fire årene, ifølge våre oddssettere, sier PR-manager Mikael Mellqvist i Betsson.com.

Soleklare favoritter

Arbeiderpartitoppene i Levanger og Verdal er nesten like store favoritter. 1,03 og 1,08 i odds betyr i klartekst at en innsats på 100 kroner vil gi 103 og 108 kroner tilbake hvis de blir sittende som ordførere.

Andreas Jenssen Hjelmstad fra Høyre regnes som nestfavoritt i Levanger, og kan gi en tusenlapp tilbake hvis han faktisk får ordførerklubba. Senterpartiets Alf Magnar Reberg gir 12 i odds, FrPs Geir Tore Persøy 17, Børge Lund fra KrF 40, Gunnar Morten Løvås (SV) 50, Karl Meinert Buchholdt (V) det samme, mens Bjørg Elverum fra Partiet De Kristne og May-Jorunn Barlien fra Miljøpartiet De Grønne står til 100 i odds.

Sp-ordfører gir 800 kroner

I Verdal står Marit Voll (Sp) til åtte i odds, Silje Heggdal Sjøvold (H) til ti i odds, John Hermann (FrP) til 15 i odds og Brita Kleven Thorsvik (V) til 25 ganger pengene. Videre Anne Kolstad (SV) til 45, Tor-Petter Abelsen (KrF) til 55 og Arvid Wold (MDG) og Tor Erik Berg (Rødt) til 100 i odds.