En mann i 20-årene ble tidlig søndag morgen kjørt til legevakt etter en voldsepisode i Verdal.

- En politipatrulje kom over en mann som hadde to kuler i panna, og som forklarte at han hadde blitt slått ned av en person han ikke kjenner identiteten til, sier Stig Roger Olsen som er operasjonsleder i politiet.

Hendelsen skal ha skjedd i ved YX bensinstasjon i Verdal rundt klokken 05.50.

Vil se på video

Politiet oppretter sak etter hendelsen.

- Hvis noen har informasjon om mulig gjerningsperson er politiet interessert i det, sier Olsen. Politiet i Trøndelag har telefonnummer 02800.

Fra operasjonssentralen litt utpå morgenkvisten får Innherred høre at politiet skal ha noen beskrivelser av den antatte gjerningsmannen, men ikke så konkrete at de vet hvem det er.

– Vi skal også prøve å få over bilder fra videoovervåkningen utenfor bensinstasjonen, men det skjer nok ikke før på mandag.

Liten ordensforstyrrelse

Mannen som skal ha blitt slått ned, ble fraktet i ambulanse til legevakta for en nærmere sjekk.

– For øvrig har det vært en veldig rolig natt både i Levanger og Verdal. Det var en liten ordensforstyrrelse i nærheten av Ørmelen skole.

Politiet ute med tre politibiler i nedre del av Nordgata natt til søndag, men ingenting som er nevnt i politiloggen, ifølge operasjonssentralen. Foto: Leif Arne Holme

Innherred kjenner til at det skal ha vært tilløp til slåssing i nedre del av Nordgata utpå natta, men dette er ikke noe operasjonssentralen kan finne i loggen sin.

– Vi har hatt mange folk ute i natt, og var forberedt på det meste, men det har altså gått veldig bra og ingenting er bedre enn det.

Politiet på plass utenfor Trygg-Gården ved halv ett-tiden natt til søndag, men ikke noe som er nevnt i politiloggen det heller. Foto: Kristian Stokdahl
Politiet godt representert på vømmølfesten. Der gikk alt for seg i fine former, oppsummerer de. Foto: Kristian Stokdahl