Tilreisende artister

Det skorter ikke på julekonserter framover. Flere profilerte artister dukker opp i tiden framover. Blant disse er Ole Edvard Antonsen, Didrik Solli Tangen, Ottar Big Hand Johanse,n Gunnhild Sundli og Åsmund Nordstoga. Flere av Innherreds klassisk skolerte sangere blir også å oppleve. Opera i Bjørvika avdeling nord arrangerer julekonserten Jul utfor allfarvei i Ytterøy kirke onsdag 6. desember. Solister er Camilla Stenhoff Vist, Maija Skille, Kjetil Støa, og Ola Marius Ryan.

Forhåndssalget til julekonsertene er i gang, og det er verdalingen Kevin Hovdahl Holmli som har fått best start. – Det er tilnærmet utsolgt, så jeg har bestemt meg for å ha ekstra konsert, sier Hovdahl Holmli.

Ikke alle fikk plass

I 2016 ble «Julenatt med Kevin Hovdahl Holmli og gjester» utsolgt. Da var det flere som ønsket å oppleve konserten, men som ikke fikk plass.

–Hva er årsaken til denne sukessen?

–Jeg er lokal, og det er mange som kjenner med som sanger både her i Verdal og i Levanger. I fjor fikk jeg veldig gode tilbakemeldinger, opplevelsen fra konserten har kanskje blitt spredt blant folk.

«Julenatt» er en julekonsert hvor publikum får en god blanding av tradisjonelle julesanger og mer moderne julesanger. Klassikeren «O’Helga Natt» er selvfølgelig på programmet sammen med mange andre julesanger.

Med seg har han et band (Stian Christensen, Åsmund Gevik, Øyvind Andreassen, Tale Vang Ellefsen og Viktor Stavrum)

Gjesteartister

Det vil også dukke opp noen lokale gjesteartister. Dina Strømmen, Lea Nicole Engesvik, Synne Myran Larsen og Ingar Arne Aae vil være med og sette sitt preg på julekonserten.

Arrangementet er tilrettelagt for rullestolbrukere.

91149117

tor.ole.ree@innherred.no