Politiloggen fra Innherred i tidsrommet fredag kveld til lørdag morgen inneholder ikke stort, men det var dog én besynderlig hendelse som fant sted i Levanger.

Omtrent klokken 00.45 fikk politiet inn en melding fra Levanger sentrum. En mann hadde kommet hjem fra arbeid, men der støtte han på uventet besøk.

– Han sa en ukjent, beruset mann hadde tatt seg inn. Hva som menes med å ha tatt seg inn – om det var inn på tomta eller inn i boligen – vet jeg ikke, sier operasjonsleder i politiet, Ole Tuset, til Innherred.no lørdag morgen.

Ordnet med drosje

Den uvedkommende er visstnok en mann i slutten av tenårene. Politiet sendte ut en patrulje for å ta hånd om saken, og det gjorde de.

– De ordnet med en drosje som hentet mannen, som igjen fant en mer egnet plassering for vedkommende, forteller Tuset.

– Har han sagt noe om hvorfor han gikk dit?

– Nei, det står ikke noe om det i loggen. Men han var visstnok veldig bløt, opplyser Tuset.

Hund bråket

Litt tidligere på kvelden, klokken 23.49, fikk politiet inn klage på en hund som bjeffet i Eidsbotn på Levanger.

– Eierne skal visstnok ikke vært hjemme. Vi fikk ikke flere meldinger på dette, og vi fikk ikke undersøkt saken nærmere heller, sier Tuset i politiet.

Feststøy på Verdal

Nattens siste politimelding fra Innherred kom fra Verdal, omkring tretiden. Da hadde noen spilt høy musikk på en privatfest i Vinne.

– Politiet dro ut til stedet og pratet med vedkommende. Vi ga dem beskjed om å roe ned støyet, og vi hørte ikke mer etter det, sier operasjonslederen.