På vegne av lokalpartiet går han i dag ut med en offentlig beklagelse etter uttalelser i Trønder-Avisa tirsdag 25. august.

«Flink til å stille seg i sola»

Der ble Verdal-ordfører Bjørn Iversen beskrevet som en person med «en lederstil og strategi som handler om å klore seg fast i posisjon», noe han ifølge uttalelsene bruker enhver anledning til. Videre at «han er Aps ambassadør, ikke nødvendigvis kommunens representant» - og at «han er flink til å stille seg i sola».

Fremskrittspartiets listetopp John Hermann ble også sitert på at han trodde et ordførerbytte ville føre til mer demokrati i kommunestyret, med argumentasjonen at «Det hjelper ikke hva vi sier eller argumenterer for, fordi Aps personer allerede har fått beskjed om at de skal stemme likt alle sammen».

– Verdal Frp ønsker å beklage på det sterkeste overfor Bjørn Iversen, og understreker at Fremskrittspartiet kjemper om saker og verdier uten å karakterisere personer offentlig, sier Frp-leder Arne Leonhardsen i dag.

Vil ha politiske diskusjoner

Han mener partiet har mye usnakket med politikeren Bjørn Iversen.

– Om saker som vi finner, som krever en mer åpen og direkte diskusjon enn det de har fått. Til det beste for verdalssamfunnet og Innherred. Disse sakene representerer verdier som vi mener er undervurdert i den politiske diskusjonen, forklarer Leonhardsen.

Åpen for flere typer samarbeid

Han trekker frem bedre eldreomsorg på innhold og livslyst, ventetider og ernæringsfilosofi. Frp vil ha nye tanker om eiendomsskatt og en større gjennomgang av geografiske og industrielle forhold for å skape fremtidens næringsutvikling. De vil også stramme inn økonomistyringen for å sikre lokalsamfunnets frihet i årene fremover.

– Til sist må vi opplyse at Verdal Frp har vedtak på å forhandle fritt om saker og posisjoner etter valget, ut fra velgernes dom over våre prioriteringer. I det ligger det at vi bare tar politiske hensyn, ikke personlige forhold, poengterer Frp-leder Arne Leonhardsen.