Det var natt til søndag at epiosoden skjedde i Kirkegata i Levanger.  Like før klokka ett fikk politiet opplyst at en 19 år gammel mann var stukket med kniv. En jevnaldrende kvinne ble pågrepet mistenkt for å ha stukket mannen med kniv.

Søndag kveld er kvinnen sluppet fri.

– Fra politiets side ser vi ikke at det er noen fare for bevisforspillelse. Det er grunnen til at vedkommende er løslatt, sier operasjonsleder hos politiet, Rune Reinsborg.

Ifølge Reinsborg har politiet gjennom avhør og det er gjort en del etterforskning i saken i løpet av søndagen. Han sitter ikke på detaljer rundt etterforskningen, og ønsker derfor ikke å si noe mer om det.

Mannen som ble skadet ble kjørt til Sykehuset Levanger like etter hendelsen natt til søndag. Han er nå skrevet ut av sykehuset.

Stukket i ryggen

I en pressemelding søndag formiddag skrev sykehuset at den 19-årige mannen som ble knivstukket i Levanger natt til søndag har moderate skader. Da var han fortsatt innlagt til observasjon.

- Klokken 00.59 fikk vi melding om at en 19 år gammel mann var stukket med kniv i Kirkegata.

Slik beskrev operasjonsleder Lars Letnes i Trøndelag politidistrikt situasjonen natt til søndag.

Mannen ble stukket i øvre del av ryggen, og ble fraktet til Sykehuset Levanger.

Har ikke funnet kniven

- Han var bevisst, men det er vanskelig å si noe om skadeomfang. En kvinne på 19 år er pågrepet. Vi har ikke funnet noe våpen, sa Letnes. Kniven var fremdeles ikke funnet søndag ettermiddag.

Politiet har snakket med et vitne som blir med inn for avhør. Letnes sier at de håper flere vitner vil melde seg.

- Kvinnen som er pågrepet blir tatt med inn og avhørt. Det blir tatt prøver for å se om det er rus involvert.

Begge fra Levanger

Søndag morgen bekrefter operasjonsleder Dag Hjulstad at den mistenkte kvinnen var i påvirket tilstand.

Han opplyser også om at etterforskningen vil fortsette utover søndagen, og i skrivende stund skal det være i hvert fall to vitner i saken. Både kvinnen og mannen har adresse i Levanger, og skal både kjenne hverandre fra før og være kjent for politiet