Rune Kristian Elnan fra Levanger etablerer selskapet Levain Holding AS for å investere i aksjer og lignende tjenester. Selskapet ble etablert 13. februar, og ble registrert i Foretaksregisteret 7. mars. Styreleder i selskapet er Katrine Fjellhaug Elnan.

Elnan er mannen bak Bruborg Bakeri AS, og holder blant annet bakekurs flere steder i landet. Han har også drevet Jordbærpikene på Magneten de siste fire årene. Fra årsskiftet forlot han stillingen for å etablere en helt ny restaurant, Famille, i det kommende nærings- og leilighetskomplekset i Moafjæras andre byggetrinn.

Eirik Nubdal Nesjø i Åsen er ny styreleder i selskapet BE Nesjoe Holding AS. Selskapet hette tidligere Påmeldt AS, og skiftet navn og styreleder 6. mars. Selskapet utvikler, designer og selger internettbaserte løsninger for arrangementspåmelding og betalingsløsninger.

Innherred Bygginvest AS skifter forretningsadresse fra Okkenhaugvegen 2 ved Trekanten i Levanger til Nesheimvegen 49 i Levanger. Endringen ble registrert i Foretaksregisteret 7. mars. Selskapet ledes av Ketil Hveding.

Samme adresseendring er gjennomført på selskapet Innherred Eiendomsutvikling AS.

Morten Innhaug eier selskapet Nordic Property Group AS (Arkivfoto).

er ny daglig leder i Nordic Property Group AS i Levanger. Selskapet er eid av levangermannen Morten Innhaug, som selv er bosatt og jobber i Singapore. Selskapet kjøper og selger aksjer og eiendommer, samt utleie. Oddveig Innhaug er også registrert som styremedlem i selskapet per 8. mars.

Selskapet VTR2 AS har meldt oppløsning i Brønnøysundregistrene. Innehaver Lars Hjelde er avviklingsstyrets leder. Oppløsningen ble registrert 6. mars. Selskapet har hatt som formål å framstille og selge eiendommer og ble etablert i 2014.

Anders Børstad (Arkivfoto)

Trøndelag AS har vedtatt å fusjonere med Aas Luftbehandling AS i Stjørdal. Verdalsfirmaet holder til på Ørin industriområde i Verdal og er overtakende foretak i fusjonen. Anders Børstad er registrert som styreleder i verdalsfirmaet.

Tore Berge etablerte 30. januar firmaet By Bygg Verdal AS. Selskapet har 135.000 kroner i egenkapital, og Tore Berge er oppført som daglig leder og styreleder i byggfirmaet. Med seg i styret har han Olve Natvig Ystad og Trygve Natvig Ystad. Selskapet ble registrert i Foretaksregisteret 1. mars.

Svein Indal i Vuku har stiftet selskapet Servicepartner Svein Indal med forretningsadresse i Vuku. Selskapet tilbyr konsulenttjenester, administrasjon og ledelse, oppsyn, servering og andre servicerettede tjenester.

Selskapet Verdal Legesenter AS i Rådhusgata i Verdal skal avvikles. Dag Asting Solberg er leder i avviklingsstyret, og styreleder i selskapet.

Åsvegen Borettslag i Verdal har fått nytt styre. Ola Aune er styreleder, og har med seg Anna Marie Holberg og Geir Ove Solli som styremedlemmer. Rannveig Margrete Rønning og Roar Rønning er varamedlemmer.