Onsdag møtte lensmann Anne B. Ulvin formannskapet i Levanger kommune. I forrige uke ble det kjent at Levanger lensmannskontor ikke får forhandle om ny leiekontrakt. Dermed skal politiet i Levanger samlokaliseres med Verdal lensmannskontor fra juni neste år.

Les også: Midlertidig flytting gir ingen føringer

Les også: Savner gøtts

- Jeg kjemper fortsatt for Levanger, forsikret lensmann Anne B. Ulvin i orienteringen til formannskapet onsdag.

- Veldig skuffet

Den nasjonale husleiestansen har ikke blitt godt tatt imot av politikere, som mener det påvirker trygghetsfølelsen til innbyggerne.

- Jeg legger ikke skjul på at vi ble veldig skuffet og betenkt over det du forteller fra sentralt hold. Anbudskonkurransen fra i april, med kommunen som eneste anbyder og hvor saken ble trukket, virker som et spill for galleriet, sier ordfører Robert Svarva til lensmann Anne B. Ulvin i møtet.

- Jeg skjønner at prosessen framstår som rotete, og jeg er ikke fornøyd med måten vi håndterte husprosessen på. Men vi får ikke fullmakter til å forlenge der vi er nå, sier Ulvin, og poengterte:

- Det er ikke en sammenslåing. Vi rigger oss for å takle alle eventualiteter som kommer, sier Ulvin. Hun legger til at færre tjenestesteder kan gi lengre åpningstider og mer politi ute, ikke minst i helgene.