Verdal kampsportklubb stilte med en rekke utøvere i helgens Norgescup i kickboxing. Det sørget for flere pallplasseringer under stevnet i Trondheim.

- Verdal kampsportklubb stilte med mange utøvere, der halvparten av dem hadde sine debutkamper. Når det er så nære, så bruker vi å la dem som ønsker å konkurrere å få lov til det, sier leder Ronny Holberg i kampsportklubben.

- Marte Mosling: Sølv i D-65kg lettkontakt og sølv i pointfight

- Ivar Enge: Sølv i UH-52 lettkontakt og bronse i UH-52 pointfighting

- Frode Gipling: Bestått merkekamp i fullkontakt og bronse i pointfighting H+89kg.

- Maria Valstad: Gull i D-60kg og gull i Teamfight

- Ove Hamland: Gull i H+89kg og gull i teamfight

- Ari Magnus Hammer: Gull i H-89kg og gull i teamfight

- Hege Thidemann: gull i D-70kg

- Vidar Moe: Sølv i H+89kg

- Per Kristian Overmo: Bronse H-89kg

- Espen Norum Holberg: Bronse I H-63kg

- Robin Norum: Bronse i UH-69kg

- Margrete Indahl: Bronse i D+70kg

Leder cupen

Med disse resultatene, leder Maria, Hege og Ove sine klasser sammenlagt. Det hele avgjøres i Bergen siste helga i februar om de klarer å vinne sammenlagtseieren eller ei.

- Alle tre gikk suverene kamper, der både Maria og Hege overkjørte sine motstandere og vant med ti-poengs overvekt i alle kampene. Damene ligger godt an til å kunne oppnå drømmen om EM-deltagelse, hvis suksessen fortsetter. Etter å ha feid all motstand regelrett vekk fra matta, så ser det hele veldig lyst ut, sier Holberg fornøyd etter helgens norgescupresultater. Nå blir det avgjørende kamper i siste norgescupstevne i Bergen siste helgen i februar, før det blir worldcup og NM utover vårparten og sommeren.