– Kjempekamp av Bent. Det han viser i andre omgang i dag er internasjonal klasse. Han har tidligere løpt rundt og vært grinete og sutret. Nå har han utviklet seg, han har fokus og gjør det ordentlig. Han tar bort Eirik Ulland Andersen på Hødd i dag. Det er bra gjort, sa Powell om 19-åringens forvandling siden i vinter.

Sørmo har spilt fast på høyrebacken i samtlige kamper i vår og ble helt fortjent kåret til banens beste spiller mot Hødd.

– Jeg er veldig fornøyd kampen, spesielt andre omgang. Da fikk jeg bidratt mer offensivt i banen ved flere anledninger og det er da jeg trives best. Det eneste jeg angrer på er at jeg ikke skjøt mye tidligere på et an mine løp inn i 16-meteren. Det var en god mulighet, sa Sørmo.

Skryt ga Powell også til de øvrige spillerne som bidro til sliteseieren mot et ballsikkert og temposterkt Hødd.

– Gratulerer med dagen igjen. Og igjen så fortjener vi det. Andreomgangen er klasse. Vi viser vi at vi er et klart bedre lag, sa Powell til spillerne i garderoben etter kampen.

Det var to ulike utgaver av LFK på Moan i første og andre omgang søndag. De første 45. minuttene var det bortelaget som styrte kampen i store perioder.

– Vi gjør en svak første omgang, og det må vi ta med oss. Vi har ikke tid til å «messe» i kampene. Da kan det gå den andre veien. Vi må være på hele tiden, vi må være tydeligere i press. Tydeligere i alt vi gjør. For når vi er det, er det klasse, sa Powell, og forklarte hva han ikke var fornøyd med:

– Jeg er litt skuffet over måten vi jobbet på i midtbaneleddet. Marcus og Bendik løp ikke nok. Når Petson var på, fylte ikke backlinjen etter noen jæ… gang. Så det ble noen harde ord i pausen.

Powell er fornøyd med måten laget klarer å snu kampen.

– Vi er flinke til å prate om hvordan kampbildet ser ut og sortere ut det som er dårlig. Det har vært slik hele vinter: Når jeg sier noe og tar noen grep, så går spillerne ut og gjør det.

– Hvordan føles det å være flytsonen med fire strake seire i 1. divisjon?

– Det har ingenting med flytsone å gjøre. Vi har fått som fortjent. Nå retter vi fullt fokus mot cupen som betyr veldig mye for klubben, ikke minst økonomisk. Vi fikk oss en liten lærepenge mot Charlottenlund. Jeg tok kampen på alvor, men det virket ikke som spillerne gjorde det. Nå skal vi gå inn mot kampen mot Stjørdals-Blink med en helt annen innstilling, lover Powell.