Verdals fotballherrer har fått en pangstart på sesongen med 3-1-seier borte mot NTNUI og 2-1 hjemme mot Rørvik. Mandag kveld er Ranheims rekruttlag motstander på bortebane i Trondheim.

– Jeg forventer å møte et ungt ranheimslag, kanskje med et par rutinerte karer fra A-stallen. Et typisk 4-3-3-lag med kjappe og tekniske spillere, sier Verdal-trener Jann Rindsem.

Tett kampprogram for Ranheim

Ranheims A-lag rotet vekk alle tre poengene helt på slutten mot KFUM Oslo søndag, og spiller cupkamp mot Nardo på onsdag.

– Det gjør kanskje at de ikke stiller så sterkt lag mot oss som de kunne ha gjort, men vi må være påskrudd. Vi kan ikke gi vekk noe, og må gjøre det vi kan gjøre for å vinne, sier Rindsem.

Offensiv trener

Han er tydelig på at tre poeng er det som gjelder, og er egentlig ikke bekymret for at spillerne senker seg etter den gode seriestarten.

– Der har vi tatt steg helt siden jeg startet i trenergjerningen. Spillerne utviser profesjonalitet hele vegen. I fjor unngikk vi tap mot lag på nedre halvdel, og gikk heller ikke på store tap mot noe lag.

Mot Ranheim-rekruttene må Rindsem klare seg uten Sverre André Valstad (var innbytter sist), som ikke er hundre prosent. Til gjengjeld er Joakim Auran klar til kamp, og aktuell for en plass i startoppstillingen.

– Ellers blir det nok ikke de store forandringene fra kampen mot Rørvik, sier Jann Rindsem.

Tett i toppen

Med seier vil Verdal antakelig bare hoppe en plass opp på tabellen, siden KIL/Hemne og Tillerbyen begge har vunnet sine tre første kamper og står med fire og sju mål bedre målforskjell. Verdalslaget tar med seg supportere som måtte ønske å være med på spillerbussen, som går klokken 17.

Neste hjemmekamp for laget blir et realt toppoppgjør mot Tillerbyen på Coop Arena kommende lørdag 30. april.