Rekruttlaget til Rørvik var motstander for Vinne Toppfotball søndag ettermiddag.

– En kamp vi absolutt skulle hatt med oss tre poeng fra, men vi klarer aldri å punktere kampen, konkluderes det på lagets Facebook-side på hjemturen.

Ståle Dahl Bjørgvik sørget for 1-0-ledelse allerede etter sju minutter, da han satte inn et straffespark etter at Jørgen Musum hadde blitt felt inne i 16-meteren.

Klarte ikke å avgjøre

Rørvik utliknet på en kontring midtveis i omgangen, men Vinne fortsatte å føre kampen og tok ledelsen igjen før lagene gikk til pause. Sigurd Sørli Aabakken og Lasse Sandmo gjorde forarbeidet med en dobling på kant, og foran mål var Åge Marius Christiansen som vanlig sikkerheten selv.

Etter pause var ikke Vinne-spillet like bra, men det så ut til å gå mot seier da laget igjen begynte å skape sjanser med et kvarter igjen å spille. Men istedet for punktering av kampen fikk hjemmelaget straffespark fire minutter før slutt og satte inn utlikningen.

Nessegutten neste

– Vi må løpe mer, og fortsatt flyter ikke spillet helt slik vi vil. Men nå må vi rette fokus mot kampen mot Nessegutten, der vi skal tilbake på vinnersporet, heter det fra klubben.

Den kampen spilles mandag 23. mai klokken 19.30 på Vinne gress.

P.S. Vuku spilte seriekamp i 4. divisjon fredag kveld, borte mot Vestbyen. Det endte med 2-4-tap, etter at hjemmelaget avgjorde med to mål de siste tolv minuttene. Isak Mckellar og Trond Hynne scoret målene for Vuku, som virkelig har fått en resultatmessig trå start på sesongen. Fem kamper har gitt en seier og fire tap.