I annen omgang tok så bortelaget over. Først utlignet Torgil Gjertsen, før Robert Stene påførte Levanger sitt første tap for sesongen med sin 2-1-scoring 13 minutter før slutt.

Den nye serielederen heter Sandefjord. På hjemmebane vant nemlig vestfoldingene 2-0 etter scoringer av Kevin Larsen og Enric Vallés.

På nedre halvdel av tabellen gikk Bryne på enda et tap, da KFUM Oslo ble for sterke på Jæren. Dennis Obeng ble matchvinner med sin scoring i det 36. minutt.

Verre ble det for Sandnes Ulf da også Kent Håvard Eriksen fikk se det røde med en halvtime igjen – etter å ha pådratt seg sitt andre gule kort.

Med ni mann på banen klarte ikke hjemmelaget å stå imot presset. Dermed kunne Tonny Brochmann gjøre opp for straffemissen og sikre 1-0-seier til Jerv. (©NTB)