Verdals damelag tok sin tredje seier i årets tredjedivisjon fredag kveld da de slo Tangmoen hele 6-1 på Coop Arena. Dermed ligger de nå på en tredjeplass i avdelingen med ti poeng på fem kamper. Det er to poeng bak NTNUI og Orkla, som har tolv poeng hver.

15-årig debutant

Kampen mot Tangmoen var også Verdals andre kamp på rad der de scorer seks mål, etter at de beseiret serieleder NTNUI 6-3 på bortebane forrige torsdag. Under fredagens oppgjør mot gjestene fra Stjørdal var det Ingrid Borgen som åpnet målfesten. Deretter nettet Katrine Aspås Pedersen og 15-årige Synne Aksnes, sistnevnte med sin første scoring for damelaget - i debuten! Tangmoen rakk å redusere til 3-1 før hvilen, men Verdal gikk uansett inn i garderoben med en komfortabel ledelse.

– Aldri noen tvil

I andre omgang satte Hanna Sørensen, Maria Kvelstad Hallem og Ingrid Borgen hvert sitt mål. Dermed ble sluttresultatet 6-1 til verdalingene.

– En knusende seier på en middels god dag. Innimellom spilte vi meget god angrepsfotball, men i perioder av kampen er vi veldig rufsete i pasningsspillet og gir bort ballen litt oftere enn vanlig. Seks scoringer er uansett bra, og det var aldri noen tvil om hvem som skulle vinne, oppsummerer damelaget på sin Facebook-side.