Det er klart for siste serierunde før ferien, og etter dagens trening inviterte svensken som vanlig til kaffeprat på Moan. Der er stemningen rosenrød, og Powell & co er i ferd med å skape en like folkelig stemning der nede - slik Rosenborg har klart rundt brakka på Lerkendal.

Ikke ferieforskudd

- Vi trenger og ønsker mer folk på tribunen - enn vi har hatt til nå. Kanskje må vi by enda mer på oss selv, sier magnus Powell.

Spillerne får ti dager fri fra obilgatorisk trening etter oppgjøret mot Ullensaker/Kisa, men hovedtreneren advarer alle mot å ta ferien på forskudd.

- De skal pakke feriekofferten ferdig i løpet av dagen i dag. Søndag skal alt fokus være rettet mot vårens siste kamp, og vi kan ikke slå oss til ro med å være happy for poengene vi har kapret så langt. Det er en himla forskjell på å ta ferie etter en seier vs et tap, understreker Magnus Powell.

Kjører traktor

Under kaffepraten ble han spurt av Gunnar M. Løvås om ideen bak treningsleiren på Ytterøy senere i juli. Magnus Powell understreket at oppholdet på Trondheimsfjordens perle ikke bare er økonomisk motivert. Minst like viktig er det å styrke LFKs identitet ytterligere:

- Vi vil gjerne gi noe tilbake til lokalsamfunnet, og vi skal synes i nærmiljøet. Hvor mange av mine spillere har vært på Ytterøy før? Nå får de sjansen, der skal vi bo på skolen, kjøre traktor, fiske, besøke svin på skogen og mye mer. Våre supportere kan ta med fluktstolene og besøke oss der ute, smiler Magnus Powell.

Aldri tapt

Han har førstehåndskunnskap om søndagens motstander, som er et av formlagene i Obosligaen. Powells familie er bosatt like ved Ullensaker, og Kisa har vært en av hans erkerivaler i flere år.

- Jeg har møtt dem elleve ganger for ulike klubber, og ennå ikke tapt. Men Ullensaker/Kisa blir ingen lett match, bedyrer Powell.

Kampstart på Moan søndag er som vanlig klokka 18.