- En herlig seier, men dette tar på kropp og sjel, sukket oppmann Asle Austad etter dramaet på Charlottenlund kunstgress.

Seieren var til slutt fullt fortjent, men oppgjøret stod og vippet så lenge vertskapet holdt humøret noenlunde oppe. 0-1 var pauseresultatet etter en scoring av tidligere Levanger-spiller Erlend Flø Gustad etter ni minutter. Et kvarter ut i andre omgang sørget en annen eks-LFK-er, Rune Johnsen, for en dobling av ledelsen.

Deretter gikk hjemmelaget fullstendig i oppløsning - flere mistet hodet og to mann  pådro seg rødt kort! Både Jesper Jullum og Jon Christian Willmann fikk en tidlig dusj for bohem-laget i Trondheim nord.

Hadde tur

Erlend Flø Gustad innledet oppgjøret med en scoring etter snaut ni minutter spill. Han skjøt først i tverrliggeren fra 20-meter, og satte selv returen kontant i mål. Siden bølget det fra side til side, og Verdals-ledelsen var ikke trygg. Hjemmelaget hadde to store sjanser helt på tampen av førsteomgangen, og utligningen lå i høstlufta i Trondheim.

- Vi hadde flaks på slutten av omgangen, men det er heldigvis fortsatt lov å ha flaks i fotball, oppsummerer Asle Austad.

Fem lag kniver

Med solide 0-3 har Verdal avansert forbi Charlottenlund på tabellen og spratt to plasser opp til den magiske 4. plassen på tabellen når tre runder gjenstår.

Kolstad er bankers for regionligaen i 2017, Steinkjer og Orkla synes også sikre på en plass i neste års regionserie, mens Verdal (41), Charlottenlund (40), Stjørdals-Blink 2 (40 p), KIL/Hemne (37) og Tillerbyen (36) kniver om de to siste plassene. De fire sistnevnte har alle en kamp til gode på Verdal nå.

Verdals gjenstående kamper er hjemme mot KIL/Hemne og Namsos, samt Buvik borte.