Langrennskometene Emil Iversen og Tomas Northug bryr seg om LFK. Nå har de bestemt seg for å støtte klubben med en krone hver for de som kommer og ser kampen mot Åsane søndag.

- Jeg bidrar for å være snill, og fordi jeg syns det er kult at Levanger spiller i Obosligaen, sier Emil Iversen (til høyre på bildet).

Mormor og morfar på Skogn

Meråker-løperen var den store sensasjonsmannen i internasjonal langrenn siste sesong, og vant tre verdenscuprenn i sitt store gjennombruddsår. 91-modellen har gått gradene, og han har aldri vært på pallen i verdenscupen - uten å klatre helt til topps! Besteforeldrene på Skogn har bidratt til at han har blitt langrennsløper på toppnivå:

- Jeg har vært mye på Skogn hos mormor og morfar opp gjennom oppveksten, og det er gode minner. Så det er litt levangsbygg i meg - for ikke å si skap-skogning, smiler Emil Iversen, som gir 1.000 kroner til Levanger Fotballklubb - dersom det kommer et firesifret antall tilskuere på årets nest siste hjemmekamp.

60 x antall tilskuere til nå

Bidragene strømmer inn til LFK, som onsdag ettermiddag har sikret seg vel 60 kroner ekstra per tilskuer mot Åsane. Daglig leder Hroar Stjernen håper på flest mulig bidrag, og holder aksjonen åpen helt fram til kampstart søndag klokka 15. Ingen har foreløpig gitt ti kroner per tilskuer, men seks bidrifter gir fem kroner for hver publikummer som kommer på Moan:

5 kroner-klubben:

GvidoStiklestad Eiendom ASMediehuset Innherred ASGilstad Eiendom ASMacronOskars

2 kroner-klubben:

Bunnpris NessetIntersport Gigant ASBenjamin StokkeVegard VollDitt SOLsenter AS

1 krone-klubben:

Magnus PowellAndreas HolmbergFrank OlsenBoje HosethMagneten Drift ASK4Shell 7-11Elas ASPromit ASRaymond BrønnStein og Jørn EriksenSander SandvikMidt-Norsk Stilas ASRobert HunstadBohus Verdal ASKogas - Einar BangstadHroar StjernenRonny DypvikLokomotiv LevangerTomas NorthugEmil Iversen

Valgfrie beløp:

Ytterøykylling: kr 5000,-Stakset Sport AS kr 3000,-Nær-Engros AS kr 2000,-Malemester Bjørås AS kr 1000,-Induform AS kr 3000,-Svein Tore Løvmo 200,-