- Vi nådde målet om å kapre 50 poeng denne sesongen, og er fornøyd med det. Buvik-kampen var ikke den store, og guttene ga ikke mer enn 60 prosent, forteller trener Jann Rindsem.

Den avtroppende hovedtreneren var suspendert, og sto på sidelinja mens assistent Bjørn Åge Henriksen ledet laget til seier. Håvar Ler ga hjemmelaget ledelsen, før Erik Olsen utlignet på frispark etter en halvtime.

To av McKellar

Marius Einarsen Johansen sørget for Verdals-ledelse på straffespark rett etter pause, før innbytter Elias McKellar scoret to ganger på sju minutter. Herenus Tadessa sørget for det siste etter 66 minutters spill, minutter etter reduserte Buvik til 2-5.

- Jeg blir i Verdal i noen uker, og stiller meg til klubbens disposisjon med tanke på å planlegge fremtiden. Det skal settes sammen et nytt trenerteam, og det vil være naturlig å fortsatt bruke krefter som Bjørn Åge Henriksen og Ole Einar Winnberg (keepertrener) som har gjort en kjempejobb, sier Jann Rindsem.

Forberede ny tropp

Hans kontrakt med Verdal IL gikk egentlig ut i 2018, og han er villig til å fullføre for moderklubben ut året. Rindsem har klare tanker om hva som må til - for å hevde seg i regionserien neste sesong:

- Vi må konsolidere strukturen i klubben, evalueringsprosessen blir viktig og jeg vil stå til disposisjon om klubben vil ha meg med for å planlegge rammeverket inn mot tropp neste sesong, sier Rindsem.

Verdals lag mot Buvik: Buhaug Folstad - Taddese, Abdulla, Olsen, Weatherston (Lyngstad 85.), Møgster (McKellar 46.), Johansen, Engesvik, Haug (Johnsen 60.), Flø Gustad, Nordvoll.