Vill jubel på benken når Vuku J15 slår Skogn i årets siste seriekamp.

Ingen har klart å hamle opp med jentene i 2. divisjon denne høsten. Lørdag ettermiddag spilte de sin siste kamp i høstsesongen mot Skogn IL. Kampen endte med hele 5-1 i Vukus favør, og da ble det både jubel og latter etter kampslutt på Elman stadion. Om det hadde blitt uavgjort i denne kampen, hadde Sørlia stukket av med divisjonsseieren, på bedre målforskjell.

Bedre enn ventet

Agnethe Constanse Skrove Arntzen og Marie Eklo sier at høstsesongen har gått over all forventning.

- Laget har gitt full innsats fra start til slutt, og vi er kjempefornøyde, sier jentene med et smil.

De fortsetter å fortelle at de har hatt kjempesupre trenere i Lars Børre Hallem og Ståle Nessemo, som de ikke knapt hadde klart det uten.

Laget har hatt mange treninger, og alle sammen har jobbet hardt for å vinne hver kamp. Samspillet har vært på plass, og ikke minst supporterne: Foreldre, besteforeldre, venner og kjente har vært på nesten alle kampene, hjemme og borte.

Jevngode

- Vi tenkte aldri at vi kom til å toppe hele tabellen, så vi er utrolig glade og lettet.

De forklarer at hele laget har spilt fantastisk bra denne sesongen, fra forsvarerne og keeperen på egen halvdel, til målscorerne på den andre halvdelen.

- En ting vi føler er viktig, er at trenerne har fordelt spilletid slik at alle spillere har fått spille like mye, sier jentene. De fortsetter med å si at de aldri har «toppet» laget sitt for å få et overtak, og at alle spillerne er jevngode uansett.

- Vi er storfornøyde, oppsummerer de glade fotballjentene i Vuku.

Tekst og foto: Ferdinand Arntzen Elmenhorst