To mann blir ikke med på flyet nordover til kampen mot Tromsdalen.

Per Verner Rønning sliter fortsatt med lyskestrekk, men ifølge medisinsk ansvarlig i LFK, Raymond Brønn, så vil midtstopperen være tilgjengelig når hans tidligere lag Bodø/Glimt kommer på besøk om en uke.

Verre er det imidlertid for Kim Robert Nyborg. Midtbanespilleren pådro seg en avrivning i et leddbånd i kneet mot Start og er ute i hele 12 uker.

Derfor er rogalendingen nå sykemeldt både fra jobben som fotballspiller i LFK og som snekker hos Grande Entreprenør.

Nyborg har både kona og resten av familien boende i Egersund, og Raymond Brønn sier at det var mest naturlig at han fikk reise dit under rehabiliteringen.

– Ja, så lenge han ikke kan være med på noen fellestreninger så var det helt naturlig. Vi har vært i kontakt med folk som skal hjelpe Kim Robert med opptrening i Egersund. Samtidig er det nok godt for det mentale at han kan være sammen med familien i stedet for å ha vært alene her i Levanger under hele skadeperioden.

Når det gjelder hvem som skal erstatte Nyborg på midtbanen så har ikke Magnus Powell tatt noen avgjørelse om det, men han sier at ingen har pekt seg spesielt ut gjennom treningsuka til å ta den ledige plassen.

– Nei, og det er i grunnen litt synd. Jeg har i grunnen savnet at noen har stått fram på treningsfeltet og vist at de virkelig vil ha plassen.

Dette blir da i grunnen det eneste spenningsmomentet før søndagens kamp. Laget for øvrig sier seg i grunnen selv, i og med at LFK har prestert så godt som de har gjort de siste kampene.

LFK står med 21 poeng etter 13 kamper, og ligger med det på 6. plass på tabellen.

Tromsdalen ligger på plassen bak med 19 poeng.

– Tromsdalen er et godt lag. De er god til å kjøre raske overganger, og er samtidig et teknisk godt og spillende lag. Vi må absolutt være på max-nivå hvis vi skal få med oss seier hjem, sier Magnus Powell.

Avspark er klokka 18, og du kan følge med på vår liveoppdatering via våre nettsider.