Norsk o-festival er arrangert ved Sognsvann i Oslo denne helgen. I den avsluttende konkurransen ble Frols Paul Sirum nummer ti. De to første konkurransene endte med 15. og 18. plass. Bedre har han aldri gjort det på seniornivå individuelt.

– Jeg gjorde også noen mindre feil, så jeg oppnådde plasseringene uten å prestere mitt beste, sier han fornøyd til Trønder-Avisa.

Carl Petter Lyngen kom på plassen bak, mens verdalingen Kjetil Okkenhaug ble nummer 13.

Tobias Alstad fra Frol ble nummer seks i 13-årsklassen. På den første konkurransen fredag kveld ble han imidlertid fjerdemann, bare 44 sekunder fra seieren. Martin Stavrum løp inn til 19. plass i klassen hvor det var 40 deltakere, ifølge Frol IL orienterings nettsider.

På mellomdistansen lørdag var Jonas Ressem beste froling med 9. plass i H19-20. Carl Petter Lyngen ble der nummer ti i seniorklassen med Jo Indgaard på plassen bak, Paul Sirum altså nummer 18 og Jørgen Fiskum nummer 60. Mer om disse prestasjonene her.