Storsjøcupen ble sparket i gang tirsdag morgen klokken 08.00, og som første kamp ut på Plan 2 fikk Vuku G14 bryne seg på Nord-Amerikansk motstand i innledningen.

Vuku-keeper Oskar Røe Olsen måtte se at Intercups tidlig gikk opp i både 1-0 og 2-0, men deppet ikke av den grunn etter kampen. Utover i kampen kom imidlertid Vuku mer med og 3-0 til hvilen ble til 4-0 da dommeren blåste av for siste gang.

- Det var ganske artig. Vi gjør en bra prestasjon synes jeg, selv om banen var litt ekkel å spille på, analyserer 14-åringen etter kampslutt.

Travelt

Han innrømmet at det ble litt travelt en periode i kampen.

- Ja, det ble det. Men jeg trodde kanskje det skulle bli enda mer hektisk, smiler han.

Reddet av treneren

Midtstopper Kristoffer Skavhaug hadde kun med seg sko for syntetisk underlag. Redningen ble trener Vegard Ottermo, som hadde et par Adidas-sko i beredskap.

- Treneren hadde et par sko liggende, og de var veldig gode. Det er første Adidas-paret jeg har spilt med, sier Skavhaug og bekrefter at han skal undersøke muligheten for å få låne skoene videre gjennom uken.

- Å møte et så godt lag var veldig artig, vi kunne kanskje spilt bedre, men de løper utrolig mye, du blir klar vet du, konkluderer Skavhaug.

Ingen ”wow-følelse”

Trener Vegard Ottermo var også godt fornøyd med hvordan fotballuken ble sparket i gang for lagets vedkommende.

- Jeg fikk ikke noen ”wow-følelse” i starten, selv om de scoret tidlig. Nå var banen litt ujevn, og det var kanskje fordel oss, men jeg synes vi gjør en god kamp, spesielt etter pause.