Verdal G14-2 spilte mot Charlottenlund i B-finalen lørdag ettermiddag. Trondheims-laget tok ledelsen 1-0, men en flott snuoperasjon av verdalingene sørget for pokal og seier 2-1 etter scoringer av Tobias Thomassen og Jerry Sheikh.

- Vi hadde ikke forventet noe A-sluttspill, men hadde et mål om å komme oss til B-finalen og det klarte vi. Jeg synes vi gjør en bra kamp, oppsummerer en hes trener, Arild Thomassen.

Treneren er meget fornøyd med hvordan uka har forløpt.

- Uka har vært kjempepositiv, sosialt, vi har gjort gode kamper og guttene har vært greie - nok en herlig Storsjøcup, konkluderer Thomassen.

- Tøff motstander

Matchvinner Jerry Sheikh var godt fornøyd med den tittelen etter kampen.

- Ja, det er godt å være matchvinner, smilte målscoreren etter kampen.

- Det føles veldig bra å vinne, Charlottenlund var en tøff motstander, sier Sheikh.

Nesten for Stiklestad

I J14-klassen var det også duket for B-finale med innslag fra Innherred, da Stiklestad møtte Sjetne. Dessverre for Stiklestad skulle deres eneste baklengsmål i B-sluttspillet også besørge et 0-1 tap, til tross for flere gode muligheter etter sidebytte.

- Keeperen vår er vel ikke borti ballen etter pause, men sånn er fotballen. Det har vært en kjempebra uke og vi er godt fornøyd, sier Stiklestad-trener Ståle Nessemo.

Kaptein Marie Eklo var skuffet, men fattet etter kampen.

- Å spille i finalen var artig, men det er litt dumt at vi taper med ett mål, sier hun.

Hun innrømmer imidlertid at hun ikke hadde veldig stor tro på finalespill da laget startet ferden i sluttspillet fredag morgen.

- Nei, det hadde jeg ikke trodd. Selvfølgelig håpet jeg på finale, men. Uka har vært artig, vi har spilt mye fotball og vunnet en del kamper, smiler hun.

Sølv for jenter 12

I 12-årsklassen spilte tre verdalslag finaler i B-sluttspillet lørdag ettermiddag. Først ut var jentene, som spilte 2-2 mot Egge etter ordinær tid. Men i ekstraomgangene scoret Egge det ene målet de trengte for å sikre seg seieren.

- Det føles kjipt. Ikke bra. Men vi er glade for at vi kom så langt, sier spillerne Selma Engesvik, Oda Thomassen, Signe Vollan og Ingrid Almås rett etter premieutdelingen hvor de fikk sølvmedaljene.

Før kampen hadde spillerne sagt at de ønsket å stille med et best mulig lag for å vinne.

- Men vi lovte at alle skulle få komme på banen, og det gjorde de, forteller trenerne Kari Almås og Trine Reitan.

Etter kampslutt var de påpasselige med at alle verdalsspillerne gikk bort og gratulerte Egge med seieren.

- Vi ønsker å være gode motstandere, medspillere og mennesker. Det handler om fair play. Vi ville ønsket at de gratulerte oss hvis vi vant, og vi vil være de vi ønsker vi hadde møtt, sier trenerne.

Intern finale i gutter 12

En liten time etter finalen i jenter 12, skulle finalen i B-sluttspillet for gutter 12 spilles. Der var det en ren internkamp med Verdal 1 mot Verdal 3. Normalt trener alle 12-åringene i Verdal ilag, og mikser lagene forskjellig fra gang til gang. På forhånd hadde de to lagene bestemt at de skulle spille en hyggelig og rolig kamp og få en fin avslutning på uken i Østersund.

- Vi ønsket å representere Verdal IL på en fin måte og ha det moro. Det ble en fin kamp, og begge lagene spilte bra. Både de som vant og de som tapte gjorde det på en bra måte, sa trener Ole Morten Løding etter finalen.

Det var Verdal 3 som vant den interne finalen med resultatet 6-1.