SLUTT 2 - 1

Kristiansund var det førende laget og vant nok en fortjent seier på hjemmebane.

Etter å ha tatt en tidlig ledelse etter 12 spilte minutter ved Stokke, tok hjemmelaget fullstendig over kampen.

KBK utlignet halvveis i første omgang ved Sivertsen og hadde en drøss sjanser utover omgangen, men det sto 1-1 til pause.

Det fortsatte i 2.omgang og etter 61 spilte minutter kom 2-1 scoringen ved Shaswari, etter en tabbe av Verner Rønning. Levanger var aldri i nærheten av å snu kampen, og med dette ligger de på en 12.plass. Akkurat over streken.

2 - 1

Hjemmelaget gikk opp i ledelse etter knappe 20 minutters spill i andre omgang. Per Verner Rønning bommet på en klarering. Ballen havnet hos Shaswari som skåret sitt andre mål for kvelden.

Pause

Det står 1 - 1 ved pause i Kristiansund. Pause, 1-1. Levanger tok ledelsen tidlig ved Benjamin Stokke. Etter det har hjemmelaget tatt mer og mer over kampen, og utlignet med Sivertsen. De har presset på, men ikke klart å omsette sjansene sine.

1 - 1

Hjemmelaget utlignet etter ca 25 minutters spill.

Kristiansund kom fremover. Shaswari blir spilt gjennom, han sender en millimeterpresis pasning til Sivertsen som setter ballen i nota. Helt på grensa til offside, ifølge vår referent Johannes Strand.

0 - 1

Levanger tar ledelsen i kampen etter ca 15 minutters spill.

Vår referent skriver: "Etter mye klabb og babb i boksen til Kristiansund, ender ballen til Benjamin Stokke som demper ballen på brystet og setter kula i mål! Fantastisk start for bortelaget. Stokke har virkelig vært god her i åpningen. Vinner alt av dueller."

Vår medarbeider Johannes Strand følger kveldens kamp i Kristiansund og gir deg rapport om det som skjer.

Kampen starter klokka 18. Strand er klar fra klokka 17.30 med oppdatert informasjon om lagsoppstilling og kveldens taktikk.