LFK har 24 poeng. Bærum 26 og Åsane 29  poeng. Og det er fem kamper igjen. Det er fortsatt en mulighet til å berge plassen i førstedivisjon.

93 minutter. 2 - 2. Benjamin Stokke smatt inn , kranglet ballen i mål og utlignet. Det skjedde 3,5 minutter på overtid, i en kamp hvor det ble lagt til re minutter. Det var et viktig mål.

59 minutter: 1 - 2. Åsane kontrer og Soltvedt banker ballen opp i nærmeste kryss for Rygg i LFK målet. J

49 minutter: 1 - 1. Bendik Bye header ballen i mål. Innlegg fra høyrekanten foran mål, der Bye er ganske alene og header ballen kontrollert i mål.

28 minutter: Åsane går opp i ledelsen 0 - 1. Et frispark fra egen banehalvdel slås inn i 16 meteren. Ballen fanges opp av Vegard Moberg, som nærmest pirker ballen i mål mellom beina på LFK-målvakt Ola Rygg.

I dag skal mest sannsynlig Levanger FK sin videre skjebne i 1. divisjon besegles. De fleste eksperter mener dagens motstander Åsane må sendes hjem med tap hvis håpet om fornyet kontrakt skal leve videre. Dagens motstander ligger fem poeng foran Levanger før dagens runde.

Det betyr sannsynligvis at uavgjort heller ikke holder for LFK. Skal de nærme seg Åsane som ligger på sikker plass så vil derfor seier være.