Bruntrøyenes populære sjef ønsker å bli trodd, og ikke uttaler seg rent taktisk når han skryter uhemmet av søndagens gjester på Isaksen stadion. Fyrverkeriet fra TV-serien «Alle gutta» forventer meget tøff motstand.

Sterkt kollektiv

– Jeg tippet LFK høyt på tabellen før seriestart, og visste at det er et godt lag. Jeg tror ikke Levanger vil falle sammen, nei, sier Mjøndalen-treneren.

Han peker på at LFK er et fysisk sterkt kollektiv - med mye offensiv kraft:

– Benjamin Stokke kjenner vi fra hans tid her i Mjøndalen, og praktscoringen mot Hødd viser hva han kan. Sammen med de to andre mest offensive spillerne, har Levanger en av de sterkeste angrepsrekkene i denne divisjonen, mener Hansen.

Ettertraktet motstander

Bruntrøyene fra Buskerud ble landskjente etter den populære TV-serien «Alle gutta», og trener Hansen ble kanskje den største kjendisen av dem alle.

– Vi har fått utrolig mange hyggelige tilbakemeldinger, interessen for klubben har vokst, men jeg ser ikke bort fra at den også har gitt motstanderne ekstra lyst til å klå Mjøndalen og noen av våre profiler, sier Hansen, som både er trener og markedskonsulent i Buskerud-klubben.

Høyere odds

Før seriestart var MIF tippet som ett av opprykkslagene hos odds-setterne til Norsk Tipping, mens LFK som vanlig ble spådd nord og ned. Etter fire serierunder har Levanger tre ganger så mange poeng som fjorårets elitelag, og oddsen er betydelig endret.

Oddsen på LFK som seriemester har falt fra 1:250 til 1:16, mens oddsen på Mjøndalen som ligavinner er økt til 1:10. MIF er også klar favoritt hos tipperne i morgendagens oppgjør.