Fra før har spillere som Bent Sørmo, Andreas Lykke Strand, Espen Hammer Berger, Marcus Astvald og Tom Erik Nordberg forlenget kontraktene med LFK som gikk ut etter årets sesong.

Nesten «veteran» på 21

I helgen sikret klubben seg signaturen til nok en av de viktigste spillerne på laget. Spanjolen Adria Mateo Lopez (21) har blitt en publikumsfavoritt med sin gode teknikk på midtbanen. Ifølge LevangerFK.no har han allerede rukket å spille 60 kamper for klubben siden han kom sommeren 2014, og scoret sju mål.

To av dem høsten 2014 i 2. divisjon, de fem andre i fjorårets sesong i 1. divisjon. I år tegnet han seg derimot for tre målgivende pasninger i de offisielle statistikkene.

Samtidig ble det hele seks gule kort, men det er også et uttrykk for arbeidet hans på midtbanen.

Fem av årets spillere blir ikke å se i LFK neste sesong, Andreas Peterson, Rikard Nilsson, Erik Skeie, Bendik Bye og Benjamin Stokke.

Vil bruke tid på å finne de rette

Ifølge Trønder-Avisa for et par uker siden, står Vegard Voll, Lars Emil Flakk, Thomas Sivertsen, Ørjan Hopen og Henrik Bakke uten kontrakt etter årets sesong.

Selv om LFK har kontrakt med en god del spillere og sikkert kan plukke opp egne juniorer til neste års A-lagsstall, trengs det nok likevel nye spillere inn utenfra.

– Vi skal stille sterkt også i 2017, bedyrer sportssjef Andreas Holmberg overfor Trønder-Avisa tirsdag, og sier samtidig at de ikke har hastverk - men skal gjøre en grundig jobb for å finne erstattere.

Kontraktsløs storscorer

I Trondheim sitter for øvrig en spiller uten kontrakt, som scoret 18 mål i årets sesong. Ranheim utsatte det meste av kontraktssamtaler til årets sesong var over, siden det helt frem til to kamper før slutt var uvisst om de ville berge plassen i 1. divisjon.

– Jeg trives kjempegodt i Ranheim og regner med at jeg fortsatt er ønsket i fjæra. Mest sannsynlig spiller jeg her også neste år, sa Robert Stene (33) til Adresseavisen etter at plassen var sikret.

Siden den tid er de eneste nyhetene fra Ranheim at Kristoffer Løkberg har skrevet ny kontrakt, at Joakim Solem kommer fra Nardo og at Are Tronseth legger opp.