Kampstart i 3. divisjonsoppgjøre mellom Steinkjer og Verdal var klokken 16.00.

Verdal stiller følgende lag: Raniowski - Luvenberg, Erik Olsen, Almli, Engesvik - Wekre, Sigurd Olsen, Mckellar - Pedersen, Nordvoll, Krysian

Kvarteret ut i kampen står det 0-0. Steinkjer fikk kampens to første muligheter, først på et frispark fra rundt 20 meters hold som Raniowski fikk slått til corner. Etter den hadde Steinkjer en kjempemulighet, men headingen gikk ikke innenfor stengene.

Dommeren har allerede rukket å høre fra både trener Nils Petter Austad og et ganske tallrikt bortepublikum at han må dømme begge veger.

Etter halvtimen får Verdal sin første store sjanse. Etter et innlegg fra høyre heades ballen tilbake mot samme side og i stolpen. Verdal har hatt et spillemessig overtak de siste minuttene, men det spilles veldig direkte og lite ballbesittende fotball fra begge lag.

0-0 til pause. Verdal hadde et par fine muligheter helt på tampen av omgangen, men det er ikke så mye å si på at det står uavgjort når kampen er midtveis.

Steinkjer fikk andre omgangs første sjanse tidlig i omgangen. Etter å ha kommet rundt på venstresidesiden endte det med en avslutning i nettveggen til side for Raniowski.

Midtveis i andre omgang bølger det frem og tilbake, med sjanser på begge sider. Det burde vært et mål her nå, men hvem som fortjener det mest er ikke godt å si. Både hjemmelagets Rune Ertsås og Verdals Sigurd Røstad Olsen har hatt gode muligheter.

Stort sett er det riktignok skudd fra litt langt hold eller i pressede situasjoner. Kampens beste angrep til nå var en overgang som startet hos Tobias Luvenberg, gia via Elias Mckellar og til Jørgen Haug uten at det heller endte i scoring.

Verdal var nærmest scoring siste halvdel av andre omgang. Særlig ved en anledning da Adrian Krysian kom helt alene med keeper og gjorde rett i å lobbe, men dessverre også over tverrliggeren.

Steinkjer hadde på sin side noen overgangsmuligheter de tok dårlig vare på.

Uavgjort var greit nok, selv om Verdal var laget som hadde fortjent tre poeng om noen.