Levanger stiller med to lag, og har plukket ut følgende spillere til å representere klubben. På laget til Levanger 1 finner vi Terje Lund (lagleder), Brede Hagen, Kjell Arne Lilleløkken, Ove R. Holmen og Rune Haug.

På laget til Levanger 2 spiller Anders Olsen (lagleder), Thomas Berg, Ola Holmen Gundersen, Roger Rein og Daniel Mollan.

På bildet ovenfor ser vi Anders Olsen og Thomas Berg som fredag hadde startet bilturen til Nordmøre.  Sammen med de øvrige utøverne har de tre intensive spilledager i vente. Første runde starter allerede fredag kveld. Hvert lag består av fire spillere. Levanger velger å kjøre en rullering på sine utøvere, slik at alle blir like delaktige.

NM i lagsjakk  samler i alt 40 lag, representert fra hele landet. Arrangørene i Kristiansund sjakklubb lover direktesending fra så mange som en firedel av partiene. Ved hjelp av spesielle sensorbrett, betyr det i praksis at det for hver runde sendes 20 partier på nett.

Lag-NM samler både topp og bredde. En firedel av lagene har et ratingsnitt på de fire beste spillerne på over 1800 i norsk rating. Det er Vålerenga som på papiret er det sterkeste laget (ratingsnitt på 2512). Førstelaget til Levanger hører i teorien med blant de ti sterkeste (ratingsnitt på 1979).

De ti neste lagene har et ratingsnitt på 1500-1800, og de neste 9 igjen har ratingsnitt på 1250-1500. Det betyr at det også er 11 lag som har et ratingsnitt under 1250.

Du kan lese mer om NM-arrangementet på arrangørenes nettside. Her finner du også lenker til de direktesendte partiene.