Søndag spiller Levanger HK borte mot trondheimslaget Kolstad. Trener Jens Steffensen må fortsatt klare seg uten sin største profil, Izabela Duda, som skadet skuldra for en drøy måned siden.

– Izabela skadet en sene i skuldra og er fortsatt ikke helt bra. Jeg håper hun er tilbake på banen igjen i starten av november, sier dansken.

– Vi må vise at det er andre jenter som vil og kan. Den enes død er den andre brød, siterer Steffensen.

Tapte mot Charlottenlund

LHK har mye å bevise etter et overraskende tap 16-21 borte mot Charlottenlund i forrige serierunde 30. september.

– Vi spilte ingen god kamp mot Charlottenlund. Samtidig var de bedre enn forventet. Da har et lag som kan melde seg inn i kampen om opprykk, sier Steffensen til sitt forsvar.

Tidligere LHK- og rekruttlandslagsspiller Silje K. Svendsen er tilbake fra studier og håndball i Tyskland og spiller nå for Charlottenlund. Det gjør også ex. LHK-er Sofie Thestesen.

– Silje er jo en rutinert og god spiller. I tillegg har de fått en ny keeper fra Fana. De er et helt annet lag enn i fjor, sier dansken.

Lang kamppause

Søndagens motstander Kolstad vet han mindre om. De står med to tap og én seier, og bør være en enkel motstander for er hardt satsende LHK som har som mål å rykke rett opp til 1. divisjon.

– Jeg må innrømme at jeg kjenner lite til Kolstad. De er nok ikke helt der fremme av topplag i avdelingen.

Dansken synes uansett det er godt å være i gang igjen etter to ukers kamppause.

– Vi har trent bra og har de fleste spiller tilgjengelig, bortsett fra Izabela, rapporterer han.,

Kampen spilles i Åsheimhallen i Trondheim søndag med avkast klokka 15.